Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wervershoof? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wervershoof

Snel uw huis verkopen in Wervershoof?

Wilt u snel uw huis in Wervershoof verkopen tegen een goed bod? Neem dan nu contact op met de   Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland u kunt bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw woning. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een bod aanvragen op uw woning. wij kunnen snel een marktconform bod uit doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel voordelen ten opzichte van de verkoop van uw huis via een makelaar. Wij rekenen geen verkoop kosten en wij betalen de notariskosten. Daarnaast hoeft u ook niet keer op keer uw huis open te stellen voor bezichtigingen en zit u niet vast aan een langdurig verkooptraject met veel onzekerheid. Na de verkoop van uw huis kunt u gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft. Hierdoor krijgt u niet met dubbele woonlasten te maken. Het is ook mogelijk om spullen die u niet mee wilt verhuizen achter te laten in de woning bij de verhuizing zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Gaat u uw complete inboedel vernieuwen en wilt u alles in uw oude woning achterlaten is dit ook mogelijk.  

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt transparant en zeer klantgericht wij passen ons aan uw wensen rond de verkoop van uw woning aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen, wij kopen ook woningen in zeer slechte staat. We beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat en baseren daarop het bod dat wij uitbrengen. Voor de verkoop van iedere woning in Wervershoof kunt u bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen.

brengen een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen uw woning ongeacht de staat waarin deze verkeerd. Ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Delfzijl bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wervershoof zonder makelaar

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Wervershoof aan ons verkopen

De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten vastgoed, u kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract voor de verkoop van een huis is vaak erg lastig. Koop breekt geen huur het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich mee brengen. Wij kopen de woning  van u en nemen daarbij de lopende huurcontracten over. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning.

 

Hoeveel is mijn huis waard in Wervershoof

Wilt u weten hoeveel uw huis in Wervershoof precies waard is en wilt u een waardebepaling ontvangen neem dan snel contact met ons op. Het is bij ons mogelijk om een globale indicatie van de woningwaarde op afstand aan te vragen of een exacte waardebepaling aan de hand van een bezichtiging. De waardebepaling wordt vastgesteld aan de hand van de unieke eigenschappen van uw woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de locatie van de woning, de oppervlakte van de woning en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging van de woning kunnen we voor u een exacte waardebepaling opstellen deze is voor u geheel kosteloos en u zit nergens aan vast.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.