Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Westerbork? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Westerbork

Snel uw huis verkopen in Westerbork? 

Wilt u snel uw huis in Westerbork verkopen tegen een goed bod? Neem dan direct contact op met de   Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland u kunt bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. U kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw woning, wij brengen snel een marktconform bod uit doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering bent u gegarandeerd van een snelle verkoop.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kent veel voordelen ten opzichte van de verkoop via een makelaar. Wij rekenen geen verkoop kosten en betalen zelfs de notariskosten. U hoeft niet keer op keer uw huis open te stellen voor bezichtigingen en u zit niet vast aan een langdurig verkoopproces met veel onzekerheid. Na de verkoop van uw huis kunt u in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe heeft gekocht of gehuurd, hierdoor krijgt u niet met dubbele woonlasten te maken. Het is ook mogelijk om spullen die u niet mee wilt verhuizen achter te laten in de woning zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Gaat u de complete inboedel vernieuwen en wilt u alles in uw oude woning achterlaten is dit ook mogelijk.   

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt zeer klantgericht wij passen ons aan uw wensen rond de verkoop van uw huis aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen, u kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat en baseren daarop het bod dat wij uitbrengen. Voor de verkoop van iedere woning in Westerbork kunt u bij ons kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westerbork zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Westerbork

Wilt u weten hoeveel uw huis in Westerbork precies waard is en wilt u een waardebepaling ontvangen neem dan direct contact met ons op. Het is mogelijk om een globale indicatie van de woningwaarde op afstand aan te vragen of een exacte waardebepaling aan de hand van een bezichtiging. De waardebepaling wordt opgesteld aan de hand van de unieke eigenschappen van uw woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de ligging van de woning, de oppervlakte van de woning en de algehele staat van onderhoud. Aan de hand van bezichtiging van de woning kunnen we voor u een exacte waardebepaling opstellen dit is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend.

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Westerbork aan ons verkopen

De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen. U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft. Het ontbinden van een huurcontract voor de verkoop van een huis is vaak erg lastig. Koop breekt geen huur het uitzetten van huurders kan erg veel tijd kosten en hoge kosten met zich mee brengen. Wij kopen de woning en nemen de lopende huurcontracten bij de koop van u over. Hiermee bespaart u veel tijd en geld bij de verkoop van uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.