Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Westervoort? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Westervoort

Snel uw huis verkopen Westervoort? 

Wilt u snel uw huis in Westervoort verkopen tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een woning komt veel kijken, er gaat niet alleen veel tijd zitten in de administratieve handelingen maar zeker ook in de bezichtigingen van alle potentiële kopers. Al deze inspanningen kunnen u bespaart blijven. Voor een snelle gegarandeerde verkoop van uw woning kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. U kunt bij ons eenvoudig een bod aanvragen op uw woning. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag om snel een vrijblijvend bod uit te brengen op uw woning. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle verkoop kosten voor onze rekening, daarnaast verzorgen wij het volledige administratieve proces rond de verkoop voor u.

De verkoop van uw woning kan snel gerealiseerd worden, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering hierdoor kunnen wij zeer snel handelen. De officiële overdracht kan al binnen één week plaatsvinden, hierdoor weet u direct wat de verkoop van uw huis u precies oplevert. Het is na de verkoop mogelijk om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft. U hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte heeft geen dubbele maandlasten en hoeft u uw spullen maar één keer te verhuizen. Als er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw oude woning achterlaten. Als u een nieuwe start gaat maken en de gehele inboedel in de woning wilt achterlaten is dit ook mogelijk.

Wij kopen alle soorten woningen in iedere staat. Op iedere woning kunnen wij voor u kosteloos een vrijblijvend bod uitbrengen. Bij de aankoop van woningen in slechte staat nemen wij alle mogelijke risico’s voor onze rekening. U komt achteraf nooit in de problemen u kunt voor de verkoop van iedere woning in Westervoort bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4
ijburg amsterdam

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westervoort zonder makelaar

Ook een verhuurd huis met huurders erin  in Westervoort kunt u aan ons verkopen

U kunt naast voor de verkoop van uw eigen huis ook bij ons terecht voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Koop breekt geen huur hierdoor kan de verkoop van een verhuurd huis erg lastig zijn. Wij bieden de mogelijkheid het huis van u te kopen en daarbij de lopende huurcontracten bij de koop over te nemen. In dit geval baseren wij het bod op uw huis aan de hand van de waarde in verhuurde staat. U kunt voor de verkoop van alle soorten huizen bij ons terecht. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij vrijblijvend een marktconform bod uit.

Wat is mijn huis waard Westervoort, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis Westervoort precies waard is en snel een waardebepaling van ons ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis is onder andere afhankelijk van de staat van onderhoud van de woning, het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Westervoort is er voor het berekenen van de woningwaarde een woningopname nodig. Bij de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze woningopname is geheel kosteloos het bod dat wij op basis van de woningopname uitbrengen is geheel vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons via het contactformulier, telefonisch of per mail bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.