www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Westkapelle?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Westkapelle?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Westkapelle? 

Snel uw huis verkopen in Westkapelle tegen een marktconform bod? Wilt u snel uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op talloze mensen over de vloer voor een bezichtiging en een makelaar die veel geld rekent voor de verkoop van uw huis. Neem dan nu contact op met de Nationale Vastgoedportefeuille, u kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw huis. Wij brengen snel een goed bod uit op uw woning, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering.

De kosten en administratieve handelingen voor de verkoop nemen wij voor onze rekening. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden, u ontvangt na ondertekening van de koopakte direct de netto koopsom op uw rekening.

 

Na de verkoop is het mogelijk om tijdelijk in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor heeft u geen dubbele maandlasten en kunt u zich goed voorbereiden op de verhuizing. Als tijdens de voorbereidingen blijkt dat u veel spullen bezit die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in overleg in de woning achterlaten. Zo kunt u zich volledig richten op de aankleding en inrichting van uw nieuwe woning. Het is ook mogelijk om de complete inboedel in de woning achter te laten, dit biedt ook vaak uitkomst voor mensen die een woning hebben geërfd en zich geen raad weten met alle spullen in de woning.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in zeer slechte staat bij ons terecht. Wij komen bij u langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit op basis van de huidige staat van de woning. Als er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening. Wij bieden direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Uw huis verkopen in Westkapelle aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd direct een goed bod
 • Wij kopen alle soorten woningen ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom

 

Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westkapelle zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis snel verkocht
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Westkapelle, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis in Westkapelle waard is vraag nu direct een waardebepaling bij ons aan. De waardebepaling van uw huis wordt gedaan op basis van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Westkapelle is er voor een exacte berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Op basis van onze waarnemingen bij de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Het is ook mogelijk om een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Westkapelle aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten huizen ook voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. De verkoop van een huis met huurders erin kan erg veel tijd kosten en hoge kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor de verkoop van uw huis waarbij de huidige huurders in het huis kunnen blijven wonen. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Door onze klantgerichte en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. U kunt voor ieder huis een vrijblijvend bod bij ons aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down