Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Westerkapelle? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Westkapelle

Snel uw huis verkopen in Westkapelle? 

Snel uw huis verkopen in Westkapelle tegen een marktconform bod? Wilt u snel uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op talloze mensen over de vloer voor een bezichtiging en een makelaar die veel geld rekent voor de verkoop van uw huis. Neem dan nu contact op met de Nationale Vastgoedportefeuille, u kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw huis. Wij brengen snel een goed bod uit op uw woning, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering.

De kosten en administratieve handelingen voor de verkoop nemen wij voor onze rekening. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden, u ontvangt na ondertekening van de koopakte direct de netto koopsom op uw rekening.

Na de verkoop is het mogelijk om tijdelijk in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor heeft u geen dubbele maandlasten en kunt u zich goed voorbereiden op de verhuizing. Als tijdens de voorbereidingen blijkt dat u veel spullen bezit die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze in overleg in de woning achterlaten. Zo kunt u zich volledig richten op de aankleding en inrichting van uw nieuwe woning. Het is ook mogelijk om de complete inboedel in de woning achter te laten, dit biedt ook vaak uitkomst voor mensen die een woning hebben geërfd en zich geen raad weten met alle spullen in de woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in zeer slechte staat bij ons terecht. Wij komen bij u langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit op basis van de huidige staat van de woning. Als er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening. Wij bieden direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westkapelle zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Westkapelle, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis in Westkapelle waard is vraag nu direct een waardebepaling bij ons aan. De waardebepaling van uw huis wordt gedaan op basis van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Westkapelle is er voor een exacte berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Op basis van onze waarnemingen bij de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Het is ook mogelijk om een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Westkapelle aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten huizen ook voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. De verkoop van een huis met huurders erin kan erg veel tijd kosten en hoge kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor de verkoop van uw huis waarbij de huidige huurders in het huis kunnen blijven wonen. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Door onze klantgerichte en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. U kunt voor ieder huis een vrijblijvend bod bij ons aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.