Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Westzaan? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Westzaan

Snel uw huis verkopen in Westzaan? 

Snel uw huis verkopen in Westzaan tegen een marktconform bod? Overweegt u om te gaan verhuizen maar weerhoud alles wat er bij de verkoop via een reguliere makelaar bij komt kijken u hiervan. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor een snelle verkoop van uw woning zonder tussenkomst van een makelaar. Dus geen duizenden euro’s makelaarskosten keer op keer bezichtigingen van uw huis en onduidelijkheid over hoeveel het huis u uiteindelijk netto oplevert. U kunt via de site bij ons gemakkelijk een bod op uw woning aanvragen. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en brengen snel een vrijblijvend bod uit op uw woning. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering kunnen wij direct tot aankoop overgaan. Alle administratieve zaken die bij de verkoop van uw huis komen kijken nemen wij voor onze rekening. Daarbij nemen wij alle kosten voor onze rekening inclusief de notaris kosten. Hierdoor weet u direct hoeveel de verkoop van uw woning netto oplevert. Na het ondertekenen van de officiële koopakte bij de notaris krijgt u direct het geld op uw rekening gestort.

De Nationale Vastgoedportefeuille neemt bij de aankoop van uw woning niet alleen de administratieve zorg rond de verkoop van u over maar biedt u daarnaast nog meer bijkomende voordelen. Het is bij ons mogelijk om na de verkoop in uw huidige woning te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis zo voorkomt u dubbele woonlasten. Heeft u veel spullen die u bij de verhuizing niet mee wilt nemen bieden wij de mogelijkheid om deze achter te laten in uw oude woning. Indien u een huis geërfd heeft en de complete inboedel in het huis wilt achterlaten behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Door onze transparante en klantvriendelijke werkwijze bent u gegarandeerd van een zorgeloos en stress vrij verkoopproces. U kunt voor de verkoop van alle woningen bij ons terecht van nieuwbouw tot monument. Ook voor de verkoop van woningen in Westzaan in slechte staat bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Wij brengen altijd een bod uit aan de hand van de huidige staat van de woning, indien er bij herstel werkzaamheden verborgen gebreken aan het licht zouden komen zijn deze voor onze rekening. Geen nare verassingen achteraf en geen kleine lettertjes.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westzaan zonder makelaar

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Westzaan zonder makelaar

Wilt u snel weten wat uw huis in Westzaan waard is en direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Als u uw huis in Westzaan wilt verkopen is er voor de berekening van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Aan de hand van de bezichtiging stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons via het contactformulier per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Westzaan aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw reeds leegstaande of op korte termijn vrijkomende woning  kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Maar ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. In het geval van een verhuurde woning berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u. Voor woningen in alle soorten en maten kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze klantvriendelijke en transparante werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.