Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wezep? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wezep

Wilt u snel uw huis verkopen in Wezep? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wezep tegen een goed bod? De Nationale Vastgoedportefeuille koopt woningen door heel Nederland waaronder in Wezep. De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille is zonder tussenkomst van een makelaar. Hierdoor bespaart u extreem hoge makelaarskosten, een langdurig verkoop proces en talloze bezichtigingen van uw huis. Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres, wij nemen alle administratieve handelingen en kosten rond de verkoop uit handen. U meld simpelweg uw woning bij ons aan, wij brengen een marktconform bod uit u hoeft alleen het bod te accepteren en de koopakte te ondertekenen de rest regelen wij. Door onze snelle werkwijze is de officiële verkoop op zeer korte termijn mogelijk. Na ondertekening van de koopakte bij de notaris ontvangt u direct het geld op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt zeer klantgericht en biedt u veel voordelen bij de verkoop van uw huis ten opzichte van andere verkoop kanalen. Zo bieden wij de mogelijkheid om in uw huidige woning te blijven wonen tot uw een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u nooit met dubbele woonlasten te maken krijgt. Bijkomend voordeel is dat u precies weet hoeveel bestedingsruimte u heeft bij de zoektocht naar een nieuwe woning.

Als u bij de voorbereiding op de verhuizing erachter komt dat u veel spullen heeft die u liever niet mee wilt verhuizen dan kunt u deze simpelweg achterlaten in uw oude woning.

Ons doel is om de verkoop van uw huis zorgeloos en stressvrij te laten verlopen. Duidelijke afspraken en goede communicatie zijn voor ons de sleutel tot een succesvolle verkoop.

Wij kopen alle soorten woningen ongeacht de staat en het bouwjaar van de woning. Ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Wij beoordelen de woning in de huidige staat en brengen ten alle tijden een vrijblijvend bod uit. Als na de verkoop blijkt dat de woning verborgen gebreken heeft, of in slechtere staat verkeerd dan verwacht zijn de kosten van herstel voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wezep zonder makelaar

Wat is mijn huis in Wezep waard, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten wat uw huis in Wezep waard is vraag dan een waardebepaling bij ons aan. De waarde van uw huis word vastgesteld aan de hand van verschillende punten waaronder: de staat van onderhoud van de woning, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Wezep is er voor het maken van een waardebepaling een bezichtiging nodig. Na de bezichtiging stellen wij een waardebepaling op, deze is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale schatting wilt laten maken van de waarde van uw huis wilt kunt u ons via het contactformulier per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw verhuurde huis met huurders erin in Wezep aan ons verkopen

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen.

Heeft u een woning in de verhuur die u graag wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontract met de huurders erg lastig zijn. Het ontbinden van een huurcontract kost vaak veel geld en is zeer tijdrovend. De Nationale Vastgoedportefeuille stelt u in de gelegenheid om uw huis met de zittende huurders erin aan ons te verkopen. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

ingerichte studentenkamer

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.