Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wierden? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wierden

Snel uw huis verkopen in Wierden? 

Snel uw huis verkopen in Wierden tegen een goed bod? Bespaar uzelf een lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. U kunt uw huis direct verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen ook in Wierden woningen aan. U ontvangt van ons altijd een bod zonder financieringsvoorbehoud. U bent verzekerd van een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan indien gewenst binnen 1 week via de notaris rond zijn. U ontvangt direct het geld op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel rondom de verkoop van uw woning. U kunt indien gewenst in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele hypotheeklasten en komt niet zonder woning te zitten . Heeft u een geërfd of staat uw eigen woning nog vol met spullen en inboedel die u niet mee wilt verhuizen. Geen probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Wierden kan erg onzeker en stressvol zijn om dit te voorkomen zijn een goede communicatie en duidelijke afspraken erg belangrijk.

Wij passen ons aan uw situatie aan en brengen altijd direct een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat, dus ook in zeer slechte staat. Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u achteraf niet in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Wierden bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wierden zonder makelaar

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Wierden aan ons verkopen

U kunt dus naast het verkopen van uw eigen woning ook bij ons terecht indien u een huis in Wierden heeft met huurders er nog in dat u wilt verkopen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat.   U kunt voor elk type woning bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of dat u zelf wilt verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten te maken wil krijgen. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Hoeveel is mijn huis waard in Wierden, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Wierden nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, de afwerking van de woning en de locatie. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Wierden is er voor het exact berekenen van de woningwaarde is een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken. 

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.