www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wierhuizen?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wierhuizen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wierhuizen? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wierhuizen tegen een marktconform bod? Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw huis. Bespaar uzelf hoge makelaarskosten een langdurig verkooptraject en vele bezichtigingen. Wij nemen alle administratieve handelingen en notariskosten voor onze rekening. Vraag gemakkelijk een bod aan via de site en u weet direct hoeveel uw huis u oplevert. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering hierdoor is een zeer snelle verkoop mogelijk. De verkoop kan al binnen één week officieel bij de notaris worden vastgelegd. Als de verkoop officieel rond is ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

 

Als u na de verkoop van uw huis nog niet direct uw nieuwe woning kunt betrekken kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en heeft geen dubbele woonlasten. Indien u niet al uw spullen mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij de mogelijkheid om deze in de woning achter te laten, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Als u de complete inboedel in een woning wilt achterlaten, bijvoorbeeld van een huis dat u heeft geërfd dan is dat ook mogelijk.  

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen in iedere staat ook in zeer slechte staat. Wij komen langs voor een woning opname en brengen altijd een bod uit op uw woning in de huidige staat. Als na de verkoop blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken zijn deze voor onze rekening. U bent altijd verzekerd van een zorgeloze en snelle verkoop van uw woning.

Uw huis verkopen in Wierhuizen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd een marktconform bod
 • Wij kopen alle soorten woningen ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom

Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wierhuizen zonder makelaar 

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Persoonlijk direct contact met de koper
 • Geen eindeloze bezichtigingen en foto’s van uw huis op internet
 • U bespaart vele duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week de koopakte tekenen bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wierhuizen op dit moment waard

Wilt u direct weten wat uw huis in Wierhuizen waard is en wilt u graag een waardebepaling ontvangen. Bij de waardebepaling van uw huis wordt gekeken naar meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis in Wierhuizen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. Het is ook mogelijk om eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Wierhuizen aan ons verkopen

U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht ook voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. Het is vaak erg lastig om huurders uit een huis te krijgen om het huis vervolgens te kunnen verkopen. Koop breekt namelijk geen huur de Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis met behoud van de lopende huurcontracten te verkopen. Hiervoor berekenen wij de waarde van de woning in verhuurde staat. Door onze klantvriendelijke en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. U kunt bij ons in iedere situatie voor elk woning type kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down