www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wieringerwerf?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wieringerwerf?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wieringerwerf? 

Wilt u snel uw huis in Wieringerwerf verkopen tegen een goed bod? Voor een snelle verkoop van uw huis zonder extreem hoge makelaarskosten en eindeloze bezichtigingen kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn actief in heel Nederland en zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen. U kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw huis, wij gaan direct voor u aan de slag en wij brengen binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit. Als u ervoor kiest om uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille te verkopen nemen wij alle kosten en administratieve werkzaamheden voor onze rekening.

 

Als u na de verkoop de verkoop van uw huis niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en twee keer uw spullen te verhuizen en heeft geen dubbele maandlasten. In de praktijk blijkt bij een verhuizing bij veel mensen dat ze een deel van hun inboedel niet mee willen nemen bij de verhuizing. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om alle overbodige spullen achter te laten in uw woning, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Als u een hele nieuwe start gaat maken en graag de complete inboedel achter wil laten is dit ook mogelijk. Het achterlaten van de inboedel in de woning kan ook uitkomst bieden als u een huis heeft geërfd en dit wil verkopen.

 

Wij zijn een flexibele organisatie en werken zeer gericht, al uw wensen rondom de verkoop van uw woning zijn bij ons bespreekbaar. Ons doel is om samen met u tot een zorgeloze en soepele verkoop te komen. U kunt bij terecht voor de verkoop van alles soorten woningen ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud. Wij kopen ook woningen in zeer slechte staat, na de verkoop dragen wij alle mogelijke risico’s indien er verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening. Voor de verkoop van uw woning in Wieringerwerf bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juist adres.

Uw huis verkopen in Wieringerwerf aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod zonder voorbehoud van financiering
 • Wij kopen alle soorten huizen ongeacht de staat en het bouwjaar
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, duidelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wieringerwerf zonder makelaar   

 • Gegarandeerd een snelle verkoop van uw huis
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
 • Direct en persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wieringerwerf waard

Wilt u weten wat uw huis in Wieringerwerf waard is vraag dan nu direct een waardebepaling aan. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren zoals: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van het huis en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Wieringerwerf is er voor het opstellen van een waardebepaling een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling op en brengen een vrijblijvend bod uit. Het is ook mogelijk om eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand door ons te laten doen. U kunt ons niet alleen via het contactformulier maar ook via de mail of telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Wieringerwerf aan ons verkopen

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van huizen in verhuurde staat. Huurders van een woning kunnen de verkoop van de betreffende woning erg lastig maken voor de huis eigenaar. Koop breekt geen huur het ontbinden van een huurcontract kan veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich mee brengen. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, u kunt uw huis in verhuurde staat direct aan ons verkopen. De huidige huurders kunnen gewoon in de woning blijven wonen. Bij de verkoop van een verhuurd huis brengen wij een bod uit op de woning in verhuurde staat. Door onze transparante en klantvriendelijke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. Geen kleine lettertjes en geen nare verassingen achteraf.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down