Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijchen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wijchen

Snel uw huis verkopen in Wijchen? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijchen tegen een marktconform bod? Veel mensen die graag hun huis willen verkopen kijken erg op tegen alles wat daarbij komt kijken. Bespaar veel tijd en geld door direct uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille te verkopen. U kunt bij ons kosteloos een bod op uw woning aanvragen, wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag. Op basis van onze bevindingen brengen binnen één dag een bod uit op uw woning, dit bod is geheel vrijblijvend. Als u tevreden bent over het bod en dit accepteert kunnen wij daarna snel handelen, aangezien wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering. De officiële verkoop kan zelfs al binnen één week bij de notaris worden vastgelegd. Hierdoor kunt u binnen een week uw huis verkocht hebben en het geld op uw rekening hebben ontvangen.  

Naast onze snelle werkwijze zijn er nog meer redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om hun huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille te verkopen. Wij werken zeer klantgericht en kunnen u bij veel mogelijke ongemakken die bij een verhuizing komen kijken van dienst zijn. Zo is het mogelijk om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor heeft u geen dubbele maandlasten en kunt u zich goed voorbereiden zodat uw verhuizing soepel kan verlopen. Indien u een deel of uw complete inboedel niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij de mogelijkheid om deze achter te laten in uw oude woning. Zodat u zich kunt richten op een frisse start in uw nieuwe woning. Wij zorgen samen met u voor een zorgeloze en soepele verkoop van uw woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen. Wij kopen ook woningen in slechte staat van onderhoud of met brand en waterschade. Ten alle tijden brengen wij een marktconform bod uit aan de hand van de huidige staat van de woning. Voor de verkoop van iedere woning in elke staat in Wijchen kunt u bij ons terecht.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijchen zonder makelaar

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijchen bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijchen dat u momenteel verhuurd en eigenlijk graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres. Het ontbinden van een huurcontract kan erg tijdrovend zijn en veel kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur wij bieden u de mogelijkheid om uw woning inclusief de zittende huurders aan ons te verkopen. Bij de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat. Voor alle type woningen kunt u bij ons terecht, wij brengen altijd vrijblijvend en kosteloos een bod uit.

Hoeveel is mijn huis in Wijchen waard?

Wilt u weten wat uw huis in Wijchen momenteel waard is en gratis een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en de afwerking van de woning. Als u uw huis in Wijchen wilt verkopen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij de waardebepaling op. Deze waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook met ons contact opnemen zowel per mail of telefonisch.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.