www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wijhe?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wijhe?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wijhe? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijhe tegen een marktconform bod? Wilt u uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject, talloze bezichtigingen en hoge makelaarskosten dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. U kunt gemakkelijk een bod aanvragen via de site, wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en brengen een vrijblijvend bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorhoud op financiering hierdoor heeft u de garantie dat als u het bod accepteert uw huis ook daadwerkelijk verkocht is.
 Daarnaast maakt dit een snelle verkoop mogelijk, de overdracht kan al binnen een week bij de notaris plaatsvinden. Na de ondertekening van het koopcontract ontvangt u direct de koopsom op uw rekening.

Bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten en administratieve werkzaamheden voor onze rekening. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tot aan de verhuizing naar uw nieuwe woning in uw huidige woning te blijven wonen. Hierdoor blijft u bespaart van het risico op dubbele maandlasten en hoeft u geen kosten te maken voor de tijdelijke opslag van uw spullen. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij de mogelijkheid om deze achter te laten in de woning, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Als u een woning heeft geërfd en graag de complete in de woning wilt achterlaten bij de verkoop is dit ook mogelijk. Door onze klantgerichte en transparante werkwijze bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen, u kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij brengen altijd een actueel bod uit op uw woning in de huidige staat van onderhoud, zonder kleine lettertjes dus geen nare verassingen achteraf. Als bij de renovatie na de verkoop blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken zijn deze voor onze rekening.

Uw huis in Wijhe verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijhe zonder makelaar  

 • Direct zekerheid en een zorgeloze verkoop van uw woning
 • Voorkom een langdurig verkooptraject
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wijhe waard

Wilt u weten hoeveel uw huis in Wijhe op dit moment waard is en kosteloos een waardebepaling ontvangen neem dan direct contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijhe wilt verkopen is er voor het maken van een goede waardebepaling een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Deze waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijhe bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijhe dat momenteel heeft verhuurd en graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Het ontbinden van een huurcontract kan zeer veel tijd kosten en hoge kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur bij ons heeft u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief lopende huurcontracten te verkopen. Voor de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen de woningwaarde in verhuurde staat. Voor de verkoop van alle soorten woningen kunt u bij ons terecht, wij brengen altijd een vrijblijvend en kosteloos bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down