Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijhe? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wijhe

Snel uw huis verkopen in Wijhe? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijhe tegen een marktconform bod? Wilt u uw huis verkopen maar zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject, talloze bezichtigingen en hoge makelaarskosten dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. U kunt gemakkelijk een bod aanvragen via de site, wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en brengen een vrijblijvend bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorhoud op financiering hierdoor heeft u de garantie dat als u het bod accepteert uw huis ook daadwerkelijk verkocht is.
 Daarnaast maakt dit een snelle verkoop mogelijk, de overdracht kan al binnen een week bij de notaris plaatsvinden. Na de ondertekening van het koopcontract ontvangt u direct de koopsom op uw rekening.

Bij de verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten en administratieve werkzaamheden voor onze rekening. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om tot aan de verhuizing naar uw nieuwe woning in uw huidige woning te blijven wonen. Hierdoor blijft u bespaart van het risico op dubbele maandlasten en hoeft u geen kosten te maken voor de tijdelijke opslag van uw spullen. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden wij de mogelijkheid om deze achter te laten in de woning, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Als u een woning heeft geërfd en graag de complete in de woning wilt achterlaten bij de verkoop is dit ook mogelijk. Door onze klantgerichte en transparante werkwijze bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen, u kunt ook voor de verkoop van woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij brengen altijd een actueel bod uit op uw woning in de huidige staat van onderhoud, zonder kleine lettertjes dus geen nare verassingen achteraf. Als bij de renovatie na de verkoop blijkt dat er sprake is van verborgen gebreken zijn deze voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijhe zonder makelaar

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijhe bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijhe dat momenteel heeft verhuurd en graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Het ontbinden van een huurcontract kan zeer veel tijd kosten en hoge kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur bij ons heeft u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief lopende huurcontracten te verkopen. Voor de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen de woningwaarde in verhuurde staat. Voor de verkoop van alle soorten woningen kunt u bij ons terecht, wij brengen altijd een vrijblijvend en kosteloos bod uit.

Hoeveel is mijn huis in Wijhe waard

Wilt u weten hoeveel uw huis in Wijhe op dit moment waard is en kosteloos een waardebepaling ontvangen neem dan direct contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijhe wilt verkopen is er voor het maken van een goede waardebepaling een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Deze waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.