Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijk aan Zee? Voor alle soorten woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Snel uw huis verkopen in Wijk aan Zee?

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijk aan Zee tegen een marktconform bod? Overweegt u om te gaan verhuizen maar kijkt u op tegen alles wat daarbij komt kijken. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, u bent bij ons verzekerd van een zorgeloze verkoop van uw woning. Naast eindeloze bezichtigingen en een langdurig verkooptraject bespaart u zichzelf ook duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt uw woning kosteloos bij ons aanmelden wij gaan dan direct voor u aan de slag en brengen snel een vrijblijvend bod uit op uw woning. Wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, hierdoor kan na acceptatie van ons bod de verkoop snel plaats vinden. Het is mogelijk om de officiële overdracht binnen één week al plaats te laten vinden. Na ondertekening van het koopcontract bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Kenmerken van een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille

De verkoop van uw woning aan de Nationale Vastgoedportefeuille kent nog meer voordelen, wij nemen alle administratie handelingen en kosten die bij de verkoop komen kijken voor onze rekening. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om in uw eigen woning te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hiermee voorkomt u het risico op dubbele maandlasten en hoge kosten voor de tijdelijke opslag van uw inboedel. Komt u er bij de voorbereidingen voor de verhuizing achter dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen dan kunt u deze in overleg achterlaten in de woning. Het is ook mogelijk om de gehele inboedel in de woning achter te laten, deze mogelijkheid bied vaak uitkomst voor mensen die een huis hebben geërfd en zich geen raad weten met alle spullen in de woning.

Alles is bij ons bespreekbaar door onze klantgerichte werkwijze bent u verzekerd van een soepele en zorgeloze verkoop van uw woning.

Bent u in het bezit van een woning die door achterstallig onderhoud is slechte staat verkeerd dan kunt ook bij ons terecht. Wij brengen altijd een marktconform bod uit op basis van de huidige staat van de woning. Voor de verkoop van alle woningtype in Wijk aan Zee kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Hoeveel is mijn huis in Wijk aan Zee waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijk aan Zee op dit moment waard is en kosteloos een waardebepaling van ons ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijk aan Zee wilt verkopen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van onze bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Deze waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook contact met ons opnemen per mail of telefonisch.

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijk aan Zee zonder makelaar

Gegarandeerd uw huis snel verkocht

Persoonlijk contact met de koper

Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet

U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst

Zonder tussenkomst van andere partijen

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijk aan Zee bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijk aan Zee dat momenteel is verhuurd en graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Het ontbinden van een huurcontract kan erg tijd kosten en hoge kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur wij bieden u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief lopende huurcontracten aan ons te verkopen. Voor de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen wij voor u de woningwaarde in verhuurde staat. Voor de verkoop van alle woning type kunt u bij ons terecht, wij brengen altijd een vrijblijvend en kosteloos bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.