Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wijk bij Duurstede

Snel uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede?

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijk bij Duurstede tegen een marktconform bod? De Nationale vastgoed portefeuille neemt al uw zorgen rond de verkoop van uw woning weg. U kunt uw woning direct gegarandeerd aan ons verkopen. Hiermee bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en voorkomt u een langdurig verkooptraject. U meld kosteloos uw woning bij ons aan, wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag. Binnen één werkdag ontvangt u van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Als u het bod accepteert kan de daadwerkelijke overdracht al op zeer korte termijn plaatvinden. De officiële verkoop kan al binnen één week bij de notaris plaatvinden. Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille ondersteunt u overal waar nodig in het verkoopproces, wij nemen alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening. Daarnaast bieden wij ook de oplossing bij praktische problemen waar u tegen aan kunt lopen. Heeft u nog niet direct de beschikking over uw nieuwe woning dan kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor blijven dubbele woonlasten u bespaart. Als uw inboedel overcompleet is en veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing dan kunt u deze achterlaten in de woning. Door onze flexibele en klantvriendelijke werkwijze bent u verzekerd van een stressvrije en zorgeloze verkoop van uw woning.

De Nationale vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten huizen en appartementen. U kunt ook voor woningen in slechte staat bij ons terecht. Wij brengen altijd een marktconform bod uit op basis van de huidige staat van de woning. Als er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening. Voor de verkoop van alle soorten huizen en appartementen in Wijk bij Duurstede bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijk bij Duurstede zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis in Wijk bij Duurstede waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijk bij Duurstede momenteel waard is en een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis of appartement in Wijk bij Duurstede wilt verkopen is er voor de bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van onze bevindingen bij de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijk bij Duurstede bij ons terecht

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Wijk bij Duurstede kunt u bij ons terecht. Ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft met huurders erin kunt u bij ons terecht. Koop breekt geen huur het kan erg lastig zijn om de huurders uit uw verhuurde woning te krijgen om het vervolgens te kunnen verkopen. De Nationale vastgoedportefeuille biedt u de mogelijkheid uw woning met de huidige huurders erin te verkopen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde van de woning in verhuurde staat. Voor elk type woning kunt u bij ons altijd kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.