www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wijk en Aalburg?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wijk en Aalburg?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wijk en Aalburg? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijk en Aalburg tegen een marktconform bod? Bent u van plan om uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op eindeloze bezichtigingen en een lang verkooptraject met zeer hoge makelaarskosten. Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres. U kunt uw woning direct aan ons verkopen wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Meld uw woning kosteloos aan en wij gaan direct voor u aan de slag, binnen één werkdag brengen wij een vrijblijvend bod uit op uw woning. Na acceptatie van het bod kan de verkoop al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. Na de officiële verkoop ontvangt u direct de gelden op uw rekening.

 Wij realiseren niet alleen een zeer snelle verkoop van uw woning maar nemen daarnaast ook alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening, ook de notaris kosten. Hierdoor weet u direct hoeveel de verkoop van uw woning u netto oplevert. Als u niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning bieden wij u de mogelijkheid om tot de verhuizing in uw huis te blijven wonen, hierdoor loopt u niet het risico op dubbele woonlasten. Heeft u door de jaren veel spullen verzameld die overbodig zijn geworden en wilt u deze niet meeverhuizen dan kunt u deze in uw oude woning achterlaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar. Door onze klantgerichte en transparante werkwijze bent u verzekerd van een stressvrije en zorgeloze verkoop van uw huis.

De Nationale vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen ongeacht de staat, ook voor de verkoop van een woning in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Wij brengen altijd een bod uit op basis van de huidige staat van onderhoud van de woning. Voor de verkoop van alle woningtype in Wijk en Aalburg kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Uw huis in Wijk en Aalburg verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijk en Aalburg zonder makelaar   

 • Direct zekerheid en een zorgeloze verkoop van uw woning
 • Voorkom een langdurig verkooptraject
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wijk en Aalburg waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijk en Aalburg op dit moment waard is en een gratis waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijk en Aalburg wilt verkopen is er voor de bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Deze waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook met ons contact opnemen per mail of telefonisch.

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijk en Aalburg bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijk en Aalburg dat u momenteel heeft verhuurd dat u graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Het ontbinden van een huurcontract kan erg tijdrovend zijn en hoge kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur wij bieden u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief zittende huurders aan ons te verkopen. Voor de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat. U kunt voor alle woning type bij ons aanmelden, wij brengen altijd een vrijblijvend en kosteloos bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down