Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijk en Aalburg? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wijk en Aalburg

Snel uw huis verkopen in Wijk en Aalburg? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijk en Aalburg tegen een marktconform bod? Bent u van plan om uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op eindeloze bezichtigingen en een lang verkooptraject met zeer hoge makelaarskosten. Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres. U kunt uw woning direct aan ons verkopen wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Meld uw woning kosteloos aan en wij gaan direct voor u aan de slag, binnen één werkdag brengen wij een vrijblijvend bod uit op uw woning. Na acceptatie van het bod kan de verkoop al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. Na de officiële verkoop ontvangt u direct de gelden op uw rekening.

 Wij realiseren niet alleen een zeer snelle verkoop van uw woning maar nemen daarnaast ook alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening, ook de notaris kosten. Hierdoor weet u direct hoeveel de verkoop van uw woning u netto oplevert. Als u niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning bieden wij u de mogelijkheid om tot de verhuizing in uw huis te blijven wonen, hierdoor loopt u niet het risico op dubbele woonlasten. Heeft u door de jaren veel spullen verzameld die overbodig zijn geworden en wilt u deze niet meeverhuizen dan kunt u deze in uw oude woning achterlaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar. Door onze klantgerichte en transparante werkwijze bent u verzekerd van een stressvrije en zorgeloze verkoop van uw huis.

De Nationale vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen ongeacht de staat, ook voor de verkoop van een woning in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Wij brengen altijd een bod uit op basis van de huidige staat van onderhoud van de woning. Voor de verkoop van alle woningtype in Wijk en Aalburg kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijk en Aalburg zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis in Wijk en Aalburg waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijk en Aalburg op dit moment waard is en een gratis waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijk en Aalburg wilt verkopen is er voor de bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Deze waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u liever eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook met ons contact opnemen per mail of telefonisch. 

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijk en Aalburg bij ons terecht

Heeft u een huis in Wijk en Aalburg dat u momenteel heeft verhuurd dat u graag zou willen verkopen dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Het ontbinden van een huurcontract kan erg tijdrovend zijn en hoge kosten met zich mee brengen. Koop breekt immers geen huur wij bieden u de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief zittende huurders aan ons te verkopen. Voor de verkoop van uw woning met huurders erin berekenen wij de woningwaarde in verhuurde staat. U kunt voor alle woning type bij ons aanmelden, wij brengen altijd een vrijblijvend en kosteloos bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.