Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wijlre? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wijlre

Snel uw huis verkopen in Wijlre?

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijlre tegen een marktconform bod? De Nationale Vastgoed portefeuille neemt al uw zorgen rond de verkoop van uw woning uit handen. U kunt uw woning direct aan ons verkopen wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Door de directe verkoop van uw huis aan de Nationale vastgoedportefeuille bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en voorkomt u een langdurig verkooptraject. Meld kosteloos uw woning bij ons aan wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen één werkdag ontvangt kosteloos een vrijblijvend bod. Als u het bod accepteert kan de daadwerkelijke verkoop op korte termijn rond gemaakt worden. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatvinden. Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct het geld op uw rekening.

Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve handelingen en kosten voor onze rekening. Ook de notariskosten hierdoor weet u direct hoeveel de verkoop u netto oplevert. Als de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning nog even op zich laat wachten kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen, dus geen dubbele maandlasten.

Als u in aanloop naar de verhuizing erachter komt dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen kunt u deze gewoon in de woning achterlaten, hier heeft u geen omkijken meer naar.

Door onze klantgerichte werkwijze zorgen we samen met u voor een stressvrije en zorgeloze verkoop van uw woning.

De Nationale vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle woningtype. Wij beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat, u kunt ook voor de verkoop van een woning in zeer slechte staat bij ons terecht. Als er na de verkoop sprake blijkt te zijn van verborgen gebreken zijn deze voor onze rekening. Voor de verkoop van alle soorten huizen in iedere staat in Wijlre bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijlre zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis in Wijlre waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijlre momenteel waard is en een gratis waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijlre wilt verkopen is er voor de bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook met ons contact opnemen dit kan zowel per mail als telefonisch.

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijlre bij ons terecht

Niet alleen voor de snelle verkoop van uw eigen woning in Wijlre kunt u bij ons terecht. Ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft met huurders erin kunt u bij de Nationale Vastgoed portefeuille terecht. Verkoop breekt geen huur het kan erg lastig zijn om de huurders uit uw verhuurde woning te krijgen om het vervolgens te kunnen verkopen. De Nationale vastgoedportefeuille biedt u de mogelijkheid uw woning met de zittende huurders erin te verkopen. De waarde van een woning met huurders erin wordt bepaald aan de hand van de waarde van de woning in verhuurde staat. Voor alle soorten woningen kunt u bij ons terecht voor een kosteloos en vrijblijvend bod.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.