www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wijlre?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wijlre?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wijlre?

Wilt u snel uw huis verkopen in Wijlre tegen een marktconform bod? De Nationale Vastgoed portefeuille neemt al uw zorgen rond de verkoop van uw woning uit handen. U kunt uw woning direct aan ons verkopen wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Door de directe verkoop van uw huis aan de Nationale vastgoedportefeuille bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en voorkomt u een langdurig verkooptraject. Meld kosteloos uw woning bij ons aan wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen één werkdag ontvangt kosteloos een vrijblijvend bod. Als u het bod accepteert kan de daadwerkelijke verkoop op korte termijn rond gemaakt worden. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatvinden. Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct het geld op uw rekening.

Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve handelingen en kosten voor onze rekening. Ook de notariskosten hierdoor weet u direct hoeveel de verkoop u netto oplevert. Als de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning nog even op zich laat wachten kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen, dus geen dubbele maandlasten.

Als u in aanloop naar de verhuizing erachter komt dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen kunt u deze gewoon in de woning achterlaten, hier heeft u geen omkijken meer naar.

Door onze klantgerichte werkwijze zorgen we samen met u voor een stressvrije en zorgeloze verkoop van uw woning.

De Nationale vastgoedportefeuille is gespecialiseerd in de aankoop van alle woningtype. Wij beoordelen iedere woning aan de hand van de huidige staat, u kunt ook voor de verkoop van een woning in zeer slechte staat bij ons terecht. Als er na de verkoop sprake blijkt te zijn van verborgen gebreken zijn deze voor onze rekening. Voor de verkoop van alle soorten huizen in iedere staat in Wijlre bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Uw huis in Wijlre verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning
 • Transparante en klantgerichte werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief in heel Nederland


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Wijlre zonder makelaar  

 • Direct zekerheid en een zorgeloze verkoop van uw woning
 • Voorkom een langdurig verkooptraject
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wijlre waard

Wilt u weten wat uw huis in Wijlre momenteel waard is en een gratis waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis word onder andere bepaald aan de hand van de locatie, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Als u uw huis in Wijlre wilt verkopen is er voor de bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis wilt ontvangen kunt u ook met ons contact opnemen dit kan zowel per mail als telefonisch.

U kunt ook voor de verkoop van uw verhuurde huis in Wijlre bij ons terecht

Niet alleen voor de snelle verkoop van uw eigen woning in Wijlre kunt u bij ons terecht. Ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft met huurders erin kunt u bij de Nationale Vastgoed portefeuille terecht. Verkoop breekt geen huur het kan erg lastig zijn om de huurders uit uw verhuurde woning te krijgen om het vervolgens te kunnen verkopen. De Nationale vastgoedportefeuille biedt u de mogelijkheid uw woning met de zittende huurders erin te verkopen. De waarde van een woning met huurders erin wordt bepaald aan de hand van de waarde van de woning in verhuurde staat. Voor alle soorten woningen kunt u bij ons terecht voor een kosteloos en vrijblijvend bod.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down