www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wildervank?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wildervank?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wildervank? 

U kunt nu gemakkelijk en snel uw huis in Wildervank verkopen tegen een goed bod. Voorheen was het voor mensen die hun huis wilde verkopen gebruikelijk om een makelaar te benaderen voor de verkoop. De verkoop van een huis via een makelaar kost niet alleen veel geld aan makelaars courtage en andere verkoopkosten maar brengt ook verplichtingen met zich mee voor de verkoper. Zoals het openstellen van de woning voor vele bezichtigingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer huiseigenaren opzoek gaan naar alternatieve verkoopkanalen voor de verkoop van hun woning. Deze mensen komen vaak uit bij de Nationale Vastgoedportefeuille als de ideale partij voor de verkoop van hun woning

 

 De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkoop organisatie van Nederland. U kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw huis. Wij brengen snel een marktconform bod uit op uw woning. Doordat wij handelen zonder voorbehoud van financiering is dit een gegarandeerd bod en kan de officiële overdracht al binnen één week bij de notaris plaatsvinden.

Naast een snelle verkoop kent de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nog meer voordelen die u tevens ook kosten besparen. Om dubbele hypotheeklasten te voorkomen is het mogelijk om tot de verhuizing naar uw nieuwe woning in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor krijgt u ook niet te maken met op- en overslag van uw inboedel. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning kunt u deze in uw oude woning achterlaten.

Door onze klantgerichte en flexibele werkwijze zorgen wij samen met u voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw huis.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten woningen van nieuwbouw tot monument, van recent gerenoveerd tot woningen in slechtere staat. Heeft u woning achterstallig onderhoud of verkeerde deze geheel in slechte staat dan u kunt u ook bij een bod aanvragen. Wij brengen op iedere woning een bod uit gebaseerd op de huidige staat van de woning. 

Verkoop nu uw huis in Wildervank  aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Wildervank aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Voor het beste bod, altijd een marktconform bod op uw huis
 • Snelle, gemakkelijke verkoop! Geen langdurig verkooptraject of bezichtigingen
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in  zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Vriendelijk en betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn landelijk actief!


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Wildervank zonder makelaar  

 • Direct zekerheid
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Geen notaris kosten
 • Duidelijke en transparante werkwijze
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is de waarde van mijn huis in Wildervank

Wilt u weten wat uw huis in Wildervank waard is en direct een goed bod ontvangen, neem dan contact met ons op.  Wij stellen voor u kosteloos een waardebepaling op van uw woning. Het is mogelijk een globale schatting te maken van de woningwaarde of we kunnen met u een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van de woning te maken. Op basis van de waardebepaling kunnen wij een vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning, dit bod is zonder voorbehoud op financiering. Voor het aanvragen van een waardebepaling kunt ons via de site per mail en op werkdagen telefonisch bereiken

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Wildervank aan ons

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van woningen in verhuurde staat. Heeft u een woning in de verhuur die u graag zou willen verkopen dan kunt u bij ons een bod aanvragen. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning te verkopen en nemen daarbij de huurcontracten over. De huurders kunnen gewoon in de woning blijven zitten hiermee bespaart u veel tijd en geld voor het ontbinden van de huurcontracten en uitzetten van de huurders.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down