Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wildervank? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wildervank

Snel uw huis verkopen in Wildervank? 

U kunt nu gemakkelijk en snel uw huis in Wildervank verkopen tegen een goed bod. Voorheen was het voor mensen die hun huis wilde verkopen gebruikelijk om een makelaar te benaderen voor de verkoop. De verkoop van een huis via een makelaar kost niet alleen veel geld aan makelaars courtage en andere verkoopkosten maar brengt ook verplichtingen met zich mee voor de verkoper. Zoals het openstellen van de woning voor vele bezichtigingen. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer huiseigenaren opzoek gaan naar alternatieve verkoopkanalen voor de verkoop van hun woning. Deze mensen komen vaak uit bij de Nationale Vastgoedportefeuille als de ideale partij voor de verkoop van hun woning

 De Nationale Vastgoedportefeuille is de woning inkoop organisatie van Nederland. U kunt bij ons gemakkelijk een bod aanvragen op uw huis. Wij brengen snel een marktconform bod uit op uw woning. Doordat wij handelen zonder voorbehoud van financiering is dit een gegarandeerd bod en kan de officiële overdracht al binnen één week bij de notaris plaatsvinden.

Naast een snelle verkoop kent de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nog meer voordelen die u tevens ook kosten besparen. Om dubbele hypotheeklasten te voorkomen is het mogelijk om tot de verhuizing naar uw nieuwe woning in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor krijgt u ook niet te maken met op- en overslag van uw inboedel. Heeft u veel spullen die u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe woning kunt u deze in uw oude woning achterlaten.

Door onze klantgerichte en flexibele werkwijze zorgen wij samen met u voor een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw huis.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten woningen van nieuwbouw tot monument, van recent gerenoveerd tot woningen in slechtere staat. Heeft u woning achterstallig onderhoud of verkeerde deze geheel in slechte staat dan u kunt u ook bij een bod aanvragen. Wij brengen op iedere woning een bod uit gebaseerd op de huidige staat van de woning. 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wildervank zonder makelaar

Wat is de waarde van mijn huis in Wildervank

Wilt u weten wat uw huis in Wildervank waard is en direct een goed bod ontvangen, neem dan contact met ons op.  Wij stellen voor u kosteloos een waardebepaling op van uw woning. Het is mogelijk een globale schatting te maken van de woningwaarde of we kunnen met u een afspraak maken voor een bezichtiging om een exacte waardebepaling van de woning te maken. Op basis van de waardebepaling kunnen wij een vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning, dit bod is zonder voorbehoud op financiering. Voor het aanvragen van een waardebepaling kunt ons via de site per mail en op werkdagen telefonisch bereiken

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Wildervank aan ons

De Nationale Vastgoedportefeuille is ook gespecialiseerd in de aankoop van woningen in verhuurde staat. Heeft u een woning in de verhuur die u graag zou willen verkopen dan kunt u bij ons een bod aanvragen. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning te verkopen en nemen daarbij de huurcontracten over. De huurders kunnen gewoon in de woning blijven zitten hiermee bespaart u veel tijd en geld voor het ontbinden van de huurcontracten en uitzetten van de huurders.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.