www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Winschoten?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Winschoten?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Winschoten? 

Wilt u snel uw huis in Winschoten verkopen tegen een marktconform bod? Maar heeft u geen zin in talloze bezichtigingen en extreem hoge makelaarskosten de Nationale Vastgoedportefeuille maakt het mogelijk. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen aan door heel Nederland ook in en rond Winschoten. U kunt bij ons kosteloos een bod zonder voorbehoud van financiering aanvragen op uw woning. Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. Na de verkoop ontvangt u direct de netto koopsom uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt overzichtelijk en klantgericht we begeleiden u persoonlijk bij alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken. We passen ons aan uw situatie aan het is bijvoorbeeld mogelijk om in uw eigen huis blijven wonen tot de daadwerkelijke verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor heeft u geen dubbele woonlasten, en hoeft u geen spullen tijdelijk op te slaan. Als u een huis heeft geërfd waar nog veel spullen in staan, of zelf een woning met veel spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing hebben wij de oplossing. U kunt in overleg alle overbodige spullen in de woning achterlaten. Hier heeft u direct geen omkijken meer naar. De verkoop van een huis kan zeer stressvol zijn. Wie bieden u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis, daarbij nemen wij alle administratieve zaken en kosten voor onze rekening.

 

Na de uw aanvraag gaan we direct aan de slag en brengen snel een goed bod uit op uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen en appartementen, wij kopen ook woning met achterstallig onderhoud of in algehele slechte staat. Als na de verkoop van het huis blijkt dat er verborgen gebreken zijn de gevolgen voor onze rekening.

De voordelen van de verkoop nu uw huis in Winschoten aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd een marktconform bod op uw huis
 • makkelijke en zorgeloze verkoop van uw huis
 • Geen langdurig verkooptraject en oneindige bezichtigingen van uw huis
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning
 • Klantgerichte werkwijze en jarenlange ervaring
 • Direct zekerheid


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Winschoten zonder makelaar  

 • Geen onzekerheden en verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Geen notaris kosten en courtage
 • U bepaald zelf het moment van de overdracht van uw huis
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is de waarde van mijn huis in Winschoten, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Winschoten op dit moment waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u kosteloos de actuele waarde van uw woning bepalen. De woning waarde word opgebouwd aan de hand van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Winschoten plannen we met u een bezichtiging in om een goede bepaling van de woningwaarde te doen. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Aan de hand van de waardebepaling brengen wij een vrijblijvend bod uit. Als u liever eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis kunt u ons hiervoor ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Winschoten aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Winschoten kunt u ook bij ons terecht ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft kunt u ons inschakelen. Verkoop breekt geen huur. Het ontbinden van huurcontracten kan erg veel tijd en geld kosten. U kunt uw huis in verhuurde staat direct aan ons verkopen. Voor de verkoop van een huis dat op dit moment verhuurd is brengen wij een bod uit op de woning in verhuurde staat. Kortom u kunt voor de verkoop van elk woningtype gemakkelijk en snel een bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down