Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Winschoten? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Winschoten

Snel uw huis verkopen in Winschoten? 

Wilt u snel uw huis in Winschoten verkopen tegen een marktconform bod? Maar heeft u geen zin in talloze bezichtigingen en extreem hoge makelaarskosten de Nationale Vastgoedportefeuille maakt het mogelijk. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen aan door heel Nederland ook in en rond Winschoten. U kunt bij ons kosteloos een bod zonder voorbehoud van financiering aanvragen op uw woning. Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De officiële overdracht kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. Na de verkoop ontvangt u direct de netto koopsom uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt overzichtelijk en klantgericht we begeleiden u persoonlijk bij alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken. We passen ons aan uw situatie aan het is bijvoorbeeld mogelijk om in uw eigen huis blijven wonen tot de daadwerkelijke verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor heeft u geen dubbele woonlasten, en hoeft u geen spullen tijdelijk op te slaan. Als u een huis heeft geërfd waar nog veel spullen in staan, of zelf een woning met veel spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing hebben wij de oplossing. U kunt in overleg alle overbodige spullen in de woning achterlaten. Hier heeft u direct geen omkijken meer naar. De verkoop van een huis kan zeer stressvol zijn. Wie bieden u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis, daarbij nemen wij alle administratieve zaken en kosten voor onze rekening.

Na de uw aanvraag gaan we direct aan de slag en brengen snel een goed bod uit op uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten woningen en appartementen, wij kopen ook woning met achterstallig onderhoud of in algehele slechte staat. Als na de verkoop van het huis blijkt dat er verborgen gebreken zijn de gevolgen voor onze rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Winschoten zonder makelaar

Wat is de waarde van mijn huis in Winschoten, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Winschoten op dit moment waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u kosteloos de actuele waarde van uw woning bepalen. De woning waarde word opgebouwd aan de hand van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Winschoten plannen we met u een bezichtiging in om een goede bepaling van de woningwaarde te doen. Op basis van de bezichtiging stellen wij voor u een waardebepaling op. Aan de hand van de waardebepaling brengen wij een vrijblijvend bod uit. Als u liever eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis kunt u ons hiervoor ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Winschoten aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Winschoten kunt u ook bij ons terecht ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft kunt u ons inschakelen. Verkoop breekt geen huur. Het ontbinden van huurcontracten kan erg veel tijd en geld kosten. U kunt uw huis in verhuurde staat direct aan ons verkopen. Voor de verkoop van een huis dat op dit moment verhuurd is brengen wij een bod uit op de woning in verhuurde staat. Kortom u kunt voor de verkoop van elk woningtype gemakkelijk en snel een bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.