Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Winterswijk? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Winterswijk

Snel uw huis verkopen in Winterswijk?

Wilt u snel en gemakkelijk uw huis in Winterswijk verkopen tegen een marktconform bod? Zonder talloze bezichtigingen en extreem hoge makelaarskosten de Nationale Vastgoedportefeuille maakt het mogelijk. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen aan door heel Nederland. U kunt bij ons kosteloos een bod aanvragen op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is geheel vrijblijvend en zonder voorbehoud van financiering. U kunt bij ons terecht voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week bij de notaris vastgelegd worden. U ontvangt na officiële overdracht direct de netto koopsom uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille werkt zeer klantgericht en denkt altijd met u mee bij de verkoop van uw woning. Samen zorgen we voor een prettig verloop van de verhuizing, het is bijvoorbeeld mogelijk om in uw eigen huis blijven wonen tot de daadwerkelijke verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele woonlasten, en u hoeft niet opzoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel. Als u een huis heeft geërfd dat vol staat met spullen, of zelf een woning waarin veel spullen staan die u wilt achtlaten na de verkoop dan is dat geen probleem. We kunnen afspreken dat u alle spullen in de woning kunt achterlaten. Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren en onzekerheid met zich meebrengen. Wie bieden u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis, en nemen alle administratieve zaken voor onze rekening.

Op ieder vlak denken we met u mee en brengen snel een goed bod uit op uw huis. Wij kopen alle soorten woningen van elk bouwjaar in iedere staat, ook woningen in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken die na de verkoop aan het licht komen nemen wij voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf. Voor een snelle realisatie van de verkoop van uw huis in Winterswijk bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Winterswijk zonder makelaar

Wat is de waarde van mijn huis in Winterswijk, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Winterswijk precies waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u de actuele waarde van uw woning bepalen word opgebouwd aan de hand van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde van het huis, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Winterswijk is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. Aan de hand van de waardebepaling brengen wij een vrijblijvend bod op uw woning uit. Als u eerst graag een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis kunt u ons hiervoor ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Winterswijk aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Winterswijk kunt u ook bij ons terecht, maar ook voor de verkoop van een huis dat u momenteel in de verhuur heeft. Verkoop breekt geen huur.

Het ontbinden van huurcontracten kan erg veel tijd kosten en zeer hoge kosten met zich meebrengen. U kunt uw huis in verhuurde staat aan ons verkopen. Voor de verkoop van een huis dat verhuurd is brengen wij een bod uit op de woning in verhuurde staat. Kortom u kunt voor de verkoop van elk woningtype bij ons een bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.