Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wittem? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wittem

Snel uw huis verkopen Wittem? 

Wilt u snel uw huis in Wittem verkopen tegen een marktconform bod? Voor een snelle verkoop van uw woning zonder eindeloze bezichtigingen en hoge makelaarskosten kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Door onze jarenlange ervaring en team van vastgoedspecialisten zijn wij uitgegroeid tot de woning inkooporganisatie van Nederland. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle woning type in en rondom Wittem. Bij de aankoop van uw woning zijn wij niet afhankelijk van financieringsvoorbehoud. Dit geeft ons de mogelijkheid om direct een goed bod op uw woning uit te brengen. De verkoop van uw huis kan hierdoor zeer snel plaatsvinden. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd en aan de hand hiervan wordt de koopakte opgesteld. Na ondertekening van de koopakte wordt de netto koopsom direct op uw rekening overgemaakt.

Er zijn veel bijkomende voordelen bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij nemen bijvoorbeeld alle administratieve werkzaamheden uit handen daarnaast nemen we alle verkoopkosten voor onze rekening. Daarnaast kunnen we u de mogelijkheid bieden om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele woonlasten. Als u een woning heeft geërfd met veel spullen erin, of veel spullen in uw eigen woning heeft staan die u niet wilt mee verhuizen naar uw nieuwe woning kunnen we deze zorg uithanden nemen. U kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Alles is bespreekbaar wij werken zeer klantgericht en passen ons aan uw situatie aan.

Wij kopen alle soorten woningen ongeacht de staat. Ten alle tijden brengen wij kosteloos een marktconform bod uit op uw woning. Bij de verkoop nemen wij alle mogelijke risico’s voor onze rekening indien er verborgen gebreken worden geconstateerd zijn deze voor onze rekening. Zodat u achteraf nooit in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis Wittem bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4
huis

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wittem zonder makelaar

Ook een verhuurd huis met huurders erin in Wittem kunt u aan ons verkopen

U kunt naast voor de verkoop van uw eigen huis ook bij ons terecht voor de verkoop van een huis dat u in de verhuur heeft. Koop breekt namelijk geen huur, dit kan de verkoop van een verhuurd huis ontzettend lastig maken. Wij kunnen het huis van u kopen en de lopende huurcontracten bij de koop overnemen. In dit geval baseren wij het bod op uw huis aan de hand van de waarde in verhuurde staat. U kunt voor de verkoop van alle soorten huizen bij ons terecht. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij vrijblijvend en kosteloos een marktconform bod uit.

Wat is mijn huis waard in Wittem, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis in Wittem precies waard is en wilt u snel een waardebepaling van ons ontvangen. De waarde van uw huis is afhankelijk van de staat van onderhoud van de woning. Het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Wittem is er voor het correct berekenen van de woningwaarde een woningopname nodig. Bij de woningopname stellen wij een waardebepaling op. Deze woningopname is geheel kosteloos en het bod dat wij op basis van de woningopname uitbrengen is geheel vrijblijvend. Als u eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons via het contactformulier, telefonisch of per mail bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.