www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Uw huis snel verkopen in Wolphaartsdijk?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wolphaartsdijk?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wolphaartsdijk? 

Snel uw huis verkopen in Wolphaartsdijk tegen een goed bod? Staat uw huis in Wolphaartsdijk al langere tijd te koop, of wilt u op korte termijn snel uw huis verkopen? Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen van huizen en actief in heel Nederland waaronder in Wolphaartsdijk. Wij bieden u de mogelijkheid voor een gegarandeerde snelle verkoop van uw huis. Onze specialisten begeleiden u van begin tot einde bij de verkoop van uw huis u, wij nemen alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning en kunnen door financiering uit eigen middelen zeer snel handelen. De verkoop kan al binnen één week bij de notaris gerealiseerd worden. U ontvangt na de officiële overdracht direct de netto koopsom op uw rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt nog veel meer voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis. Dit bespaart u veel gedoe met de tijdelijke opslag van spullen, en hierdoor voorkomt u het risico op dubbele woonlasten. Als er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen, of graag de complete inboedel wilt achterlaten in uw oude huis behoort dit ook tot de mogelijkheden. Uit onze ervaring blijkt dat dit  voor veel mensen die een huis geërfd hebben uitkomst biedt, omdat ze totaal geen omkijken hebben naar de ontruiming van de woning.   

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: kluswoning, eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat u hoeft niets meer aan uw woning te doen. Wij bieden u direct de zekerheid van een gegarandeerde verkoop. Zonder nare verrassingen achteraf.

Uw woning in Wolphaartsdijk snel verkocht aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod
 • Zonder tussenkomst van een makelaar
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuw huis gevonden heeft
 • Geen verkoopkosten
 • Wij verzorgen de administratieve handelingen
 • Snel en met zekerheid uw huis verkocht
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis verkopen in Wolphaartsdijk zonder makelaar   

 • U hoeft uw huis niet keer op keer helemaal op te ruimen
 • Geen kijkers over de vloer
 • Geen foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Bepaal zelf de overdrachtsdatum
 • Snelle afhandeling mogelijk, de verkoop kan binnen één week rond zijn
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

De waarde van uw huis in Wolphaartsdijk snel berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Wolphaartsdijk op dit moment waard is en direct een waardebepaling van ons ontvangen.

De waarde van uw huis wordt bepaald op basis van verschillende factoren er word gekeken naar de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Om een bod uit te brengen op uw huis in Wolphaartsdijk is er voor een goede berekening van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Aan de hand van de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. Aan de hand van de waardebepaling brengen wij kosteloos een vrijblijvend uit. Als u eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

Verhuurd huis in Wolphaartsdijk verkopen

Naast reguliere woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de aankoop van huizen in verhuurde staat.

Zo kunt u ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat bij ons terecht. De verkoop van een huis in verhuurde staat kan erg lastig zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Koop breekt geen huur! Indien u een huis in de verhuur heeft en dit graag wil verkopen kan het ontbinden van het huurcontract soms erg lastig. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft voor u de oplossing, wij kunnen het huis inclusief de zittende huurders van u overnemen. Als er sprake is van verkoop van een huis met zittende huurders erin bepalen wij de woningwaarde van de woning in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen wij direct kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down