Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wolphaartsdijk? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wolphaartsdijk

Snel uw huis verkopen in Wolphaartsdijk? 

Snel uw huis verkopen in Wolphaartsdijk tegen een goed bod? Staat uw huis in Wolphaartsdijk al langere tijd te koop, of wilt u op korte termijn snel uw huis verkopen? Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen van huizen en actief in heel Nederland waaronder in Wolphaartsdijk. Wij bieden u de mogelijkheid voor een gegarandeerde snelle verkoop van uw huis. Onze specialisten begeleiden u van begin tot einde bij de verkoop van uw huis u, wij nemen alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning en kunnen door financiering uit eigen middelen zeer snel handelen. De verkoop kan al binnen één week bij de notaris gerealiseerd worden. U ontvangt na de officiële overdracht direct de netto koopsom op uw rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt nog veel meer voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis. Dit bespaart u veel gedoe met de tijdelijke opslag van spullen, en hierdoor voorkomt u het risico op dubbele woonlasten. Als er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen, of graag de complete inboedel wilt achterlaten in uw oude huis behoort dit ook tot de mogelijkheden. Uit onze ervaring blijkt dat dit  voor veel mensen die een huis geërfd hebben uitkomst biedt, omdat ze totaal geen omkijken hebben naar de ontruiming van de woning.   

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: kluswoning, eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat u hoeft niets meer aan uw woning te doen. Wij bieden u direct de zekerheid van een gegarandeerde verkoop. Zonder nare verrassingen achteraf.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wolphaartsdijk zonder makelaar

De waarde van uw huis in Wolphaartsdijk snel berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Wolphaartsdijk op dit moment waard is en direct een waardebepaling van ons ontvangen.

De waarde van uw huis wordt bepaald op basis van verschillende factoren er word gekeken naar de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de locatie van de woning. Om een bod uit te brengen op uw huis in Wolphaartsdijk is er voor een goede berekening van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Aan de hand van de bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. Aan de hand van de waardebepaling brengen wij kosteloos een vrijblijvend uit. Als u eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

Verhuurd huis in Wolphaartsdijk verkopen

Naast reguliere woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de aankoop van huizen in verhuurde staat.

Zo kunt u ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat bij ons terecht. De verkoop van een huis in verhuurde staat kan erg lastig zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Koop breekt geen huur! Indien u een huis in de verhuur heeft en dit graag wil verkopen kan het ontbinden van het huurcontract soms erg lastig. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft voor u de oplossing, wij kunnen het huis inclusief de zittende huurders van u overnemen. Als er sprake is van verkoop van een huis met zittende huurders erin bepalen wij de woningwaarde van de woning in verhuurde staat. Op basis van de woningwaarde brengen wij direct kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.