www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wolvega?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wolvega?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wolvega? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wolvega tegen een marktconform bod? De verkoop van een huis is vaak erg tijdrovend en stressvol. U kunt u zelf veel tijd en moeite besparen door te kiezen voor een zorgeloze en gegarandeerde verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland u kunt bij ons terecht ook voor de verkoop van uw huis in Wolvega terecht. Vraag nu gemakkelijk en snel een bod op uw woning aan. Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan het werk en brengen op zeer korte termijn een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille dragen wij de zorg voor alle administratieve werkzaamheden en nemen daarbij ook alle kosten voor onze rekening. We bespreken uw wensen en de rest regelen wij voor u.

Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft u veel extra voordelen, zo hoeft u bij ons hoeft niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren uit eigen middelen hierdoor heeft u direct de zekerheid dat uw huis daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet direct in uw nieuwe woning kunt intrekken kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Dubbele woonlasten blijven u hiermee bespaart. Indien er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze in de woning achterlaten, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Indien u een huis heeft geërfd en bij voorkeur alle spullen in de woning wilt achterlaten bieden wij deze mogelijkheid ook.  

Voor de verkoop van alle woning type in iedere staat kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Zo kunt u ook voor de verkoop van uw woning in slechte staat bij ons terecht. Wij brengen ten alle tijden een marktconform bod uit op uw woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen nemen wij deze voor onze rekening. Kortom wij bieden direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Uw huis verkopen in Wolvega aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd direct een goed bod
 • Wij kopen elk woningtype, ook woningen in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning
 • Klantvriendelijke werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wolvega zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis snel verkocht
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Wolvega, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Wolvega waard is en van ons een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word opgebouwd op basis van meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde, de algehele staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Wolvega is er voor actuele berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand. Hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Wolvega aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning kunt u bij ons terecht. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt ook woningen in verhuurde staat aan. Het kan erg lastig zijn om huurders uit een huis te krijgen voordat het huis verkocht kan worden. Koop breekt namelijk geen huur, bespaar veel tijd en geld door de verkoop van uw huis door te kiezen voor verkoop met de huurders er nog in. Voor de waardebepaling van een huis met huurders erin word gekeken naar de woningwaarde in verhuurde staat. Door onze klantvriendelijke en snelle werkwijze kunnen wij u direct zekerheid bieden bij de verkoop van uw huis. Ten alle tijden brengen wij vrijblijvend een marktconform bod uit op alle woning type.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down