Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wormer? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wormer

Snel uw huis verkopen in Wormer? 

Snel uw huis verkopen in Wormer tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en hier gaat vaak erg veel tijd in zitten. Deze tijd en moeite besteed u natuurlijk liever aan andere dingen. Voor een gemakkelijke en zorgeloze verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn een woninginkoop organisatie en actief door het hele land wij kopen onder andere huizen in Wormer. De verkoop van uw huis is bij ons zo geregeld, u kunt bij ons gemakkelijk en snel een bod op uw woning aanvragen. Na uw aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag en brengen gratis een vrijblijvend bod op uw woning uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille  verzorgen wij alle administratieve handelingen voor u, en nemen alle kosten voor de verkoop onze rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kent vele voordelen, zo hoeft u bij ons niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren met eigen middelen hierdoor heeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet direct over kunt naar uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u in de eerste plaats dubbele maandlasten en u hoeft kosten te maken voor de tijdelijke opslag van uw spullen. Als bij de voorbereiding op de verhuizing blijkt dat er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze gewoon in uw woning achterlaten. Indien u een huis heeft geërfd en graag alle spullen in de woning wilt achterlaten behoord dit ook tot onze mogelijkheden.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in slechte staat bij ons terecht. Ook op woningen in slechte staat brengen wij een marktconform bod uit op de woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken naar boven zouden komen zijn deze voor onze rekening. Kortom wij bieden direct zekerheid bij de verkoop van uw woning zonder nare verrassingen achteraf.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wormer zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Wormer, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten hoeveel uw huis in Wormer waard is en wilt u van ons vrijblijvend een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word vastgesteld op basis van meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Wormer is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname wordt er voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling opgesteld. Wij bieden ook de mogelijkheid voor het kosteloos op laten stellen van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand. U kunt ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Wormer aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder woningtype ongeacht de staat en het bouwjaar, ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat kunt u bij ons terecht. De verkoop van een huis met huurders erin kan erg tijdrovend zijn en veel kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor de verkoop van uw verhuurde huis waarbij wij de lopende huurcontracten bij de koop overnemen. Voor de verkoop van een huis met huurders erin berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat en brengen op basis daarvan een bod uit. Door onze klantvriendelijke en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.