Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Wormerveer? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Wormerveer

Snel uw huis verkopen in Wormerveer?

Wilt u snel uw huis verkopen in Wormerveer tegen een marktconform bod? Bespaar u zelf vele bezichtigingen, een langdurig verkooptraject en extreem hoge makelaarskosten. Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis kunt u terecht bij de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woninginkoop organisatie wij kopen woningen door heel Nederland waaronder in Wormerveer. Vraag nu via onze website gemakkelijk een bod aan en ontvang snel een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Omdat wij niet afhankelijk zijn van financieringsvoorbehoud heeft u direct zekerheid en bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning. De woningoverdracht kan na acceptatie van het bod al binnen één week bij de notaris worden vastgelegd. Na de officiële verkoop bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening. Snel uw huis verkopen en direct het geld op uw rekening ontvangen is nog nooit zo makkelijk geweest.

De Nationale Vastgoedportefeuille neemt alle verkoopkosten voor haar rekening en begeleid u kosteloos bij het gehele verkoopproces van uw woning. Wij bieden nog meer voordelen bij de verkoop van uw woning u kunt bijvoorbeeld in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Heeft u een woning geërfd of staan er in uw eigen woning veel spullen die u niet mee wilt nemen na de verkoop van het huis, kunnen wij u hierbij ook van dienst dan zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u deze gewoon achterlaten in het huis, u hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van oude huisraad. Het verkooptraject van uw huis in Wormerveer kan zeer veel tijd kosten en ontzettend stressvol zijn, door onze snelle en klantvriendelijke werkwijze bent u gegarandeerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

Na de aanvraag van een bod nemen wij contact met u op we bespreken uw wensen rondom de verkoop en op basis hiervan brengen wij een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen van ieder bouwjaar en in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken die na de officiële verkoop aan het licht kunnen komen nemen wij voor onze rekening. Zodat u hier achteraf niet door in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Wormerveer bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wormerveer zonder makelaar

Laat nu de woningwaarde van uw huis Wormerveer berekenen

Bent u van plan om uw huis in Wormerveer te verkopen en wilt u graag weten wat de actuele waarde van uw huis is, vraag nu kosteloos een waardebepaling bij ons aan. Voor het opstellen van een waardebepaling zijn er meerdere factoren van belang: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, de afwerking van de woning en de locatie van het huis. Voor een goede waardebepaling van uw woning in Wormerveer plannen we samen een bezichtiging in aan de hand van de bezichtiging stellen we een uiteindelijke waardebepaling vast. Op basis van de waardebepaling brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning. Indien u eerst een indicatie van de waarde van uw woning wilt ontvangen kan dat natuurlijk ook. Hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

De verkoop van een verhuurd huis in Wormerveer is bij ons ook mogelijk

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning bij ons terecht maar ook voor de verkoop van een huis in Wormerveer dat u momenteel verhuurd heeft en wilt verkopen. Dit kan u veel tijd en moeite besparen het is vaak erg lastig zittende huurders uit uw woning te krijgen om het vervolgens te kunnen verkopen. Koop breekt namelijk geen huur. Indien u een huis met huurders erin wilt verkopen bepalen wij voor u de woningwaarde van de woning in verhuurde staat. U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen en appartementen bij ons terecht ongeacht het bouwjaar en de staat van de woning. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit.  

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.