Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Woudenberg? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Woudenberg

Snel uw huis verkopen in Woudenberg?

Wilt u snel uw huis verkopen in Woudenberg tegen een eerlijk bod? Bespaar u zelf vele bezichtigingen van uw huis en een eindeloos verkooptraject tegen zeer hoge makelaarskosten. Verkoop nu zorgeloos en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woninginkoop organisatie en kopen woningen door heel Nederland waaronder in Woudenberg. Vraag nu via de website gemakkelijk een bod aan en ontvang snel een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Dit geeft u direct zekerheid en zorgt voor een snelle verkoop van uw woning. De woningoverdracht kan na acceptatie van het bod al binnen één week bij de notaris plaats vinden. Na de overdracht bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening. Snel uw huis verkopen en direct het geld op uw rekening ontvangen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Nationale Vastgoedportefeuille begeleid u kosteloos bij het gehele verkoopproces van uw woning. Wij bieden nog meer voordelen u kunt bijvoorbeeld in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt u  niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Als u een woning heeft geërfd die volstaat met spullen of staan er in uw eigen woning veel spullen die u niet mee wilt nemen na de verkoop van het huis, kunnen wij u hierbij ook van dienst dan zijn. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u deze gewoon achterlaten in het huis, u hoeft zich geen zorgen te maken over de afvoer van de oude huisraad. Het verkooptraject van uw huis in Woudenberg kan ontzettend veel tijd kosten en zeer stressvol zijn, door onze klantgericht en snelle werkwijze bent u gegarandeerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag. We brengen snel een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen alle soorten woningen van ieder bouwjaar en in iedere staat, ook voor de verkoop van een woning in zeer slechte staat kunt u bij ons terecht. Mogelijke verborgen gebreken die na de officiële verkoop aan het licht zouden kunnen komen nemen wij voor onze rekening. Geen nare verrassingen achteraf. Voor de verkoop van uw huis in Woudenberg bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Woudenberg zonder makelaar

Laat nu de woningwaarde van uw huis Woudenberg berekenen

Overweegt u om uw huis in Woudenberg te verkopen en wilt u graag weten hoeveel uw huis waard is, vraag gemakkelijk en snel een waardebepaling aan. De opbouw van waardebepaling word gedaan aan de hand van verschillende factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, de afwerking van de woning en de locatie waar de woning staat. Voor een goede waardebepaling van uw huis of appartement in Woudenberg komen wij langs voor bezichtiging en voeren een woningopname uit. Na de woningopname stellen wij voor u een waardebepaling op, aan de hand hiervan brengen wij geheel kosteloos en vrijblijvend een bod uit op uw huis in Woudenberg. Het is ook mogelijk om eerst een globale waardebepaling van uw huis op afstand te laten doen. Hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Woudenberg aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning bij ons terecht maar ook voor de verkoop van een huis in Woudenberg met huurders er nog dat u wilt verkopen. De waarde van een woning met huurders erin wordt bepaald aan de hand van de woningwaarde in verhuurde staat. U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen en appartementen bij ons terecht. Wij brengen altijd kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.