Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Woudrichem? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Woudrichem

Snel uw huis verkopen in Woudrichem?

Snel uw huis verkopen in Woudrichem tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt  heel veel kijken en kost erg veel tijd. Deze tijd en moeite kunnen u bespaart blijven. Voor een snelle en gemakkelijke verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en actief in het gehele land wij kopen onder andere huizen in Woudrichem. U kunt nu bij ons vrijblijvend en kosteloos een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct met uw aanvraag aan de slag en brengen snel een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve werkzaamheden en kosten voor onze rekening. Na de officiële verkoop bij de notaris ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kent vele voordelen. Zo hoeft u niet te wachten tot de financiering rond, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Hierdoor heeft u gelijk de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet gelijk kunt verhuizen omdat uw nieuwe woning nog niet helemaal klaar is om in te trekken kunt u tot aan de verhuizing gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u ook het risico op dubbele maandlasten. Indien er spullen zijn die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Als u een huis heeft geërfd en het lastig vind dit zelf leeg te ruimen kunt u ook de gehele inboedel in de woning achterlaten.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen ongeacht de staat waarin de woning verkeerd, u kunt ook voor de verkoop van woningen in zeer slechte staat bij ons terecht. Wij komen bij u langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit uw woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht zouden komen nemen zijn deze altijd voor onze rekening. Kortom u bent verzekerd van een soepele en zorgeloze verkoop van uw huis.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Woudrichem zonder makelaar

Hoeveel is mijn huis waard in Woudrichem, snel uw woningwaarde berekenen

Bent u benieuwd hoeveel uw huis in Woudrichem waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen meld uw woning dan kosteloos bij ons aan. Voor de waardebepaling van uw huis kijken wij naar meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Woudrichem is er voor de berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. Daarnaast is het ook mogelijk om een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand door ons te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Woudrichem aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder woningtype wij bieden ook de mogelijkheid voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. De verkoop van een huis met de huurders er nog in kan heel veel tijd kosten en extreem hoge kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis te verkopen met de huidige huurders er nog in. In dit geval berekenen wij voor u de waarde van uw woning in verhuurde staat en brengen aan de hand daarvan een bod uit. Door onze klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.