www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Wouw?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Wouw?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Wouw? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Wouw tegen een marktconform bod? De verkoop van een huis kost veel tijd en moeite. U kunt zich deze moeite besparen voor een snelle zorgeloze verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en werkzaam door hele land wij kopen onder andere huizen in Wouw. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een vrijblijvend bod op uw woning aanvragen. Nadat u uw woning heeft aangemeld gaan wij direct met uw aanvraag aan de slag en brengen kosteloos en vrijblijvend een bod uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve handelingen en kosten voor u uit handen. Als de verkoop officieel bij de notaris is vastgelegd ontvangt u direct het geld op uw rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel voordelen. Zo hoeft u niet te wachten tot de financiering rond is wij kopen uw huis zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis. Als uw nieuwe woning na de verkoop van uw huis nog niet gelijk beschikbaar is kunt u tot die tijd in uw eigen huis blijven wonen. Dit geeft u de zekerheid dat u niet met dubbele lasten komt te zitten. Als er veel spullen zijn die u niet wilt meenemen bij de verhuizing en zich er geen raad mee weet kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Het is ook mogelijk om de complete inboedel achter te laten in een huis, dit is ook mogelijk als u bijvoorbeeld een huis wilt verkopen dat u heeft geërfd.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in erg slechte staat bij ons terecht. Wij komen bij u langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit op de woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht zouden komen nemen wij deze voor onze rekening. Kortom u bent verzekerd van een zorgeloze snelle verkoop.

Uw huis verkopen in Wouw aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd een marktconform bod
 • Wij kopen alle soorten woningen ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Wouw zonder makelaar  

 • Gemakkelijk en snel uw huis verkocht
 • Persoonlijk direct contact met de koper
 • Geen eindeloze bezichtigingen en foto’s van uw huis op internet
 • U bespaart vele duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week onderteken bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis in Wouw waard, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Wouw waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen. Bij de waardebepaling van uw huis kijken wij naar meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Wouw is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopnamen stellen wij kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te laten doen hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Wouw aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alles soorten woningen ook voor de verkoop van een verhuurd huis met huurders erin. Het is vaak erg lastig om huurder uit een huis te krijgen om het huis te kunnen verkopen. Koop breekt namelijk geen huur. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid om uw huis met de lopende huurcontracten erbij te verkopen. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Door onze klantvriendelijke en snelle werkwijze weet u altijd precies waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis. U kunt bij ons in iedere situatie voor elk woning type kosteloos een vrijblijvend bod aanvragen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down