Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Yerseke? Voor alle soorten woningen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Yerseke

Snel uw huis verkopen in Yerseke?

Snel uw huis verkopen in Yerseke tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en kan zeer tijdrovend zijn. U kunt zich veel tijd en moeite besparen voor een zorgeloze en gegarandeerde verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht.

Woninginkooporganisatie in omgeving Yerseke

Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en actief in het hele land wij kopen onder andere huizen in Yerseke. U kunt bij ons vrijblijvend en kosteloos een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct met uw aanvraag aan de slag en brengen een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle administratieve handelingen en kosten voor onze rekening. Na de officiële verkoop bij de notaris ontvangt u direct het geld op uw rekening.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Yerseke zonder makelaar

Gegarandeerd uw huis snel verkocht

Persoonlijk contact met de koper

Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet

Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst

U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Zonder tussenkomst van andere partijen

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel voordelen

Zo hoeft u niet te wachten tot de financiering rond is, wij zijn niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet gelijk de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot aan de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u  het risico op dubbele maandlasten. Indien er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen kunt u deze gewoon in de woning achterlaten. Als u een huis heeft geërfd en graag de complete inboedel in de woning wilt achterlaten is dat ook mogelijk.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt echt elk woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in erg slechte staat bij ons terecht. Wij komen langs voor een woningopname en brengen een marktconform bod uit op de woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen nemen wij deze voor onze rekening. Kortom wij bieden direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.