Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zaandijk? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zaandijk

Snel uw huis verkopen in Zaandijk?

Snel uw huis verkopen in Zaandijk tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en is erg tijdrovend. Deze tijd besteed u natuurlijk liever aan uw nieuwe huis. Voor een zorgeloze en snelle verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen onder andere huizen in en rondom Zaandijk. U kunt bij ons gemakkelijk online een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag en brengen gratis een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. We bespreken uw wensen en voor de rest zorgen wij.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt veel voordelen, bij ons hoeft u bijvoorbeeld niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren met eigen middelen dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk is verkocht. Wanneer u na de verkoop nog niet direct kunt verhuizen naar uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u dubbele maandlasten en hoeft u geen spullen tijdelijk op laten slaan. Indien er spullen zijn die u niet meer nodig heeft na de verhuizing kunt u deze in overleg in uw woning achterlaten. 

Als u een huis heeft geërfd en graag alle spullen in het huis wilt achterlaten bieden wij deze mogelijkheid ook.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt elk woning type in iedere staat, u kunt dus ook voor de verkoop van uw woning in slechte staat bij ons terecht. In dit geval brengen wij een marktconform bod uit op de woning in de huidige staat. Indien er na de verkoop verborgen gebreken naar boven komen zijn deze voor onze rekening. Kortom wij bieden u direct zekerheid en geen nare verrassingen achteraf.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Hoeveel is mijn huis waard in Zaandijk, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Zaandijk waard is en wilt u van ons kosteloos een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Zaandijk is er voor een goede berekening van de woningwaarde een bezichtiging nodig voor een woningopname. Aan de hand van de woningopname wordt er voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling opgesteld. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zaandijk aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten en maten huizen ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. De verkoop van een huis met huurders erin kan zeer veel tijd kosten en hoge kosten met zich meebrengen. Bij de Nationale Vastgoedportefeuille heeft u de mogelijkheid tot de verkoop van uw verhuurde huis waarbij de huurders in de woning kunnen blijven wonen. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat en baseren daarop ons bod. Door onze transparante en strakke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen op iedere woning kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Zaandijk zonder makelaar

Waarom uw woning aanmelden bij de De Nationale Vastgoedportefeuille?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie van alle soorten vastgoed. Het bestaat uit een samenwerkingsverband van opkopers die bestaat uit een mix van gespecialiseerde renovatiespecialisten, opkopende makelaars, beleggingsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Het initiatief is op een natuurlijke manier ontstaan en draagt de visie dat in Nederland efficiënter moet worden omgegaan met beschikbare ruimtes. Zo staan er momenteel grote oppervlaktes aan kantorenpanden leeg, terwijl er al jarenlang sprake is van woninggebrek. Naast het efficiënter omgaan met de beperkte ruimte in Nederland, helpen wij woningbezitters om woningen te verbeteren, herstellen of transformeren. In de loop der jaren zijn wij in contact gekomen met allerlei soorten partijen, van makelaars tot handelaren. Hierdoor kunnen wij altijd een bod uitbrengen op alle soorten huizen, dus ook nieuwbouw woningen of prachtig afgewerkte woningen (in de bestaande bouw). Nadat u uw huis of pand heeft aangemeld, bieden wij uw woning aan binnen ons netwerk aan opkopers en makelaars in uw buurt. Deze partijen hebben vaak direct kopers die uw woning wellicht willen overnemen. Daarnaast zijn er ook beleggingsmaatschappijen die de woningen klaarstomen voor de particuliere verhuurmarkt.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.