www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zaandijk?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zaandijk?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zaandijk? 

Snel uw huis verkopen in Zaandijk tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken en is erg tijdrovend. Deze tijd besteed u natuurlijk liever aan uw nieuwe huis. Voor een zorgeloze en snelle verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen onder andere huizen in en rondom Zaandijk. U kunt bij ons gemakkelijk online een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag en brengen gratis een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. We bespreken uw wensen en voor de rest zorgen wij.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt veel voordelen, bij ons hoeft u bijvoorbeeld niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren met eigen middelen dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk is verkocht. Wanneer u na de verkoop nog niet direct kunt verhuizen naar uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u dubbele maandlasten en hoeft u geen spullen tijdelijk op laten slaan. Indien er spullen zijn die u niet meer nodig heeft na de verhuizing kunt u deze in overleg in uw woning achterlaten. Als u een huis heeft geërfd en graag alle spullen in het huis wilt achterlaten bieden wij deze mogelijkheid ook.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt elk woning type in iedere staat, u kunt dus ook voor de verkoop van uw woning in slechte staat bij ons terecht. In dit geval brengen wij een marktconform bod uit op de woning in de huidige staat. Indien er na de verkoop verborgen gebreken naar boven komen zijn deze voor onze rekening. Kortom wij bieden u direct zekerheid en geen nare verrassingen achteraf.

Uw huis verkopen in Zaandijk aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • U ontvangt altijd direct een goed bod
 • Wij kopen elk woningtype ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zaandijk zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis snel verkocht
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen eindeloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart vele duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zaandijk, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Zaandijk waard is en wilt u van ons kosteloos een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Zaandijk is er voor een goede berekening van de woningwaarde een bezichtiging nodig voor een woningopname. Aan de hand van de woningopname wordt er voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling opgesteld. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zaandijk aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten en maten huizen ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. De verkoop van een huis met huurders erin kan zeer veel tijd kosten en hoge kosten met zich meebrengen. Bij de Nationale Vastgoedportefeuille heeft u de mogelijkheid tot de verkoop van uw verhuurde huis waarbij de huurders in de woning kunnen blijven wonen. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat en baseren daarop ons bod. Door onze transparante en strakke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen op iedere woning kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down