Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zaanstad? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zaanstad

Snel uw huis verkopen in Zaanstad?

Wilt u direct uw huis verkopen in Zaanstad tegen een goed bod? Voorkom een lang verkooptraject en hoge makelaarskosten. Verkoop uw huis gegarandeerd aan de Nationale Vastgoedportefeuille.

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen op door heel Nederland ook in Zaanstad. Wij brengen een vrijblijvend bod uit op uw huis zonder financieringsvoorbehoud. Wie bieden u een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week plaats vinden. U ontvangt het geld na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris direct op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel en denkt met u mee bij de verkoop van uw huis.

Zo kunt u bijvoorbeeld eventueel in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woonruimte heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele hypotheeklasten. Heeft u een huis geërfd of staat uw eigen huis nog vol met spullen en wilt u deze laten staan na de verkoop. Geen probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het verkopen van een huis kan zeer stressvol zijn en onzekerheid met zich meebrengen. Om dit te voorkomen zijn duidelijke afspraken en goede communicatie erg belangrijk.

In iedere situatie denken wij met u mee en brengen snel een marktconform bod uit op uw huis.

Wij kopen elk woning type in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Indien er achteraf verborgen gebreken blijken te zijn is dat onze verantwoordelijkheid. Om snel de verkoop van uw huis in Zaanstad te realiseren bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zaanstad zonder makelaar

Wat is de waarde van mijn huis in Zaanstad, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Zaanstad nu waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen.

De waarde van uw huis word bepaald door verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin de woning staat. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Zaanstad is er voor de exacte bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Na de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

Verkoop ook uw verhuurde huis met huurders erin in Zaanstad aan ons

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Zaanstad bij ons terecht. Ook voor de verkoop van een huis in verhuurde staat met huurders erin kunt u bij ons terecht. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat.

Voor elk type woning kunt u bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of u wilt verhuizen en niet met dubbele hypotheeklasten te maken wil krijgen. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.