Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zaltbommel? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zaltbommel

Snel uw huis verkopen in Zaltbommel? 

Snel uw huis verkopen in Zaltbommel tegen een marktconform bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar ziet u erg op tegen talloze bezichtigingen en zeer hoge verkoop kosten? De verkoop van uw huis is nooit zo snel en simpel geweest. Verkoop nu uw huis direct zonder verkoopstress aan de Nationale Vastgoedportefeuille, wij zijn landelijk actief en onder andere werkzaam in en rond Zaltbommel. Wij kunnen voor u direct en kosteloos een vrijblijvend een bod uitbrengen op uw huis. De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille is voor u geheel kosteloos, daarnaast nemen wij alle administratieve werkzaamheden voor onze rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft voor u erg veel voordelen, het bod op uw huis is gegarandeerd en zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis. Indien u nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunnen wij u de mogelijkheid bieden om tot die tijd in uw huidige woning te blijven wonen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u in ieder geval niet met dubbele woonlasten te maken krijgt. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij de verhuizing erachter komen dat zij veel meer spullen hebben dan gedacht. Wij bieden de mogelijkheid om de spullen die u niet mee wilt verhuizen gewoon achter te laten in de woning. Hier heeft u dus totaal geen omkijken meer naar. Als u een huis geërfd heeft en graag de complete inboedel in het huis wilt achterlaten is dat ook mogelijk.

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw wensen rondom de verkoop van uw huis vast. Hierdoor kunnen wij altijd snel handelen en voor u een zorgeloze verkoop van uw huis realiseren. Ook voor verkoop van woningen in erg slechte staat kunt u bij ons terecht voor een goed bod. Zonder nare verrassingen achteraf en geen kleine lettertjes. Als er na de verkoop verborgen gebreken worden geconstateerd nemen wij deze voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Zaltbommel bent u bij de Nationale Vastgoed portefeuille altijd aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zaltbommel zonder makelaar

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zaltbommel aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen huis kunt u ook bij ons terecht maar ook voor de verkoop van een huis dat u op dit moment verhuur heeft. Koop breekt geen huur, hierdoor kan het heel erg lastig zijn om een huis in verhuurde staat te verkopen. Wij kunnen het huis inclusief de lopende huurcontracten van u overnemen. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw huis in verhuurde staat. Voor alle type woningen kunt u bij ons terecht zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze heldere en klantgerichte werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend bod uit op uw woning zonder verdere verplichtingen.

Hoeveel is mijn huis waard in Zaltbommel, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw woning in Zaltbommel waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis bepalen wij aan de hand van verschillende factoren zoals: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van het huis. Voor de verkoop van uw huis in Zaltbommel is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopname stellen wij voor u een vrijblijvende waardebepaling op hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te doen. U kunt ons hiervoor via het contactformulier per mail en telefonisch bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.