Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zandvoort? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zandvoort 

Wilt u uw huis in Zandvoort goed & snel verkopen?

Wilt u snel uw huis verkopen in Zandvoort tegen een eerlijk bod? Bespaar u zelf een eindeloos lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. Verkoop nu moeiteloos en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woninginkoop organisatie en wij kopen woningen aan door heel Nederland waaronder in Zandvoort. Vraag nu gemakkelijk een bod aan en ontvang snel een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Dit geeft u de zekerheid van een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning. De woningoverdracht kan indien gewenst al binnen één week bij de notaris plaats vinden. U ontvangt na de verkoop direct de netto koopsom op uw rekening. Snel uw huis verkopen zonder zorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel tijdens het verkoopproces van uw woning

U kunt bijvoorbeeld in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor ontloop u het risico op dubbele hypotheeklasten. Heeft u een woning geërfd of staat uw eigen woning vol met spullen die u niet mee wilt nemen na de verkoop van het huis. Dat is voor ons geen probleem bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u deze gewoon achterlaten in het huis, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het verkooptraject van uw huis in Zandvoort kan veel tijd kosten en erg stressvol zijn, door onze snelle en zeer klantvriendelijke werkwijze bent u gegarandeerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

Marktconform bod

U geeft uw wensen aan ons door op basis hiervan brengen wij een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u achteraf niet in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Zandvoort bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Hoeveel is mijn huis waard in Zandvoort, bereken snel uw woningwaarde 

Wilt u weten wat uw huis in Zandvoort op dit moment waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, de afwerking van het huis en de locatie. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Zandvoort en is er voor het exact berekenen van de woningwaarde altijd een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij direct een waardebepaling voor uw huis in Zandvoort op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.