www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zandvoort?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zandvoort?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zandvoort? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Zandvoort tegen een eerlijk bod? Bespaar u zelf een eindeloos lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. Verkoop nu moeiteloos en snel uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een woninginkoop organisatie en wij kopen woningen aan door heel Nederland waaronder in Zandvoort. Vraag nu gemakkelijk een bod aan en ontvang snel een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Dit geeft u de zekerheid van een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning. De woningoverdracht kan indien gewenst al binnen één week bij de notaris plaats vinden. U ontvangt na de verkoop direct de netto koopsom op uw rekening. Snel uw huis verkopen zonder zorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel tijdens het verkoopproces van uw woning. U kunt bijvoorbeeld in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Hierdoor ontloop u het risico op dubbele hypotheeklasten. Heeft u een woning geërfd of staat uw eigen woning vol met spullen die u niet mee wilt nemen na de verkoop van het huis. Dat is voor ons geen probleem bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u deze gewoon achterlaten in het huis, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Het verkooptraject van uw huis in Zandvoort kan veel tijd kosten en erg stressvol zijn, door onze snelle en zeer klantvriendelijke werkwijze bent u gegarandeerd van een zorgeloze verkoop van uw woning.

 

U geeft uw wensen aan ons door op basis hiervan brengen wij een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u achteraf niet in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Zandvoort bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Direct uw woning verkopen in Zandvoort aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Zandvoort aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Woningen in elke staat, dus ook in een zeer slechte staat
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning! U zit nergens aan vast
 • Klantvriendelijke en transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis zorgeloos te verkopen
 • Wij zijn in het gehele land actief
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zaltbommel zonder makelaar   

 • Direct zekerheid bij verkoop van uw huis
 • U bepaalt zelf de overdrachtsdatum
 • Geen eindeloze bezichtigingen en foto’s van uw huis op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling mogelijk, binnen één week bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
 • Direct en persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zaltbommel, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw woning in Zaltbommel waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen neem dan contact met ons op. De waarde van uw huis bepalen wij aan de hand van verschillende factoren zoals: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van het huis. Voor de verkoop van uw huis in Zaltbommel is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Aan de hand van de woningopname stellen wij voor u een vrijblijvende waardebepaling op hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand te doen. U kunt ons hiervoor via het contactformulier per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zaltbommel aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen huis kunt u ook bij ons terecht maar ook voor de verkoop van een huis dat u op dit moment verhuur heeft. Koop breekt geen huur, hierdoor kan het heel erg lastig zijn om een huis in verhuurde staat te verkopen. Wij kunnen het huis inclusief de lopende huurcontracten van u overnemen. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw huis in verhuurde staat. Voor alle type woningen kunt u bij ons terecht zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze heldere en klantgerichte werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend bod uit op uw woning zonder verdere verplichtingen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down