www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" />Uw huis snel verkopen in Zeewolde?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zeewolde?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zeewolde? 

Wilt u direct en snel uw huis verkopen in Zeewolde tegen een goed bod zonder hoge makelaarskosten en een eindeloos lang verkooptraject? U kunt zich veel tijd en moeite besparen bij de verkoop van uw huis. Verkoop uw huis direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn actief in door Nederland waaronder in Zeewolde. Vraag nu kosteloos een vrijblijvend bod aan op uw woning. U ontvangt van ons kosteloos een bod zonder voorbehoud van financiering, hierdoor bent u verzekerd van een snelle en soepele verkoop van uw huis. De officiële overdracht is al binnen één week mogelijk. Na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris ontvangt u de netto koopsom op uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is erg flexibel bij de verkoop van uw huis. In iedere situatie passen wij ons aan uw wensen aan. Zo is het mogelijk om tijdelijk in uw eigen huis te blijven wonen tot u naar uw nieuwe woning verhuist. Hiermee voorkomt u dubbele woonlaten lasten en u hoeft geen hoge kosten te maken voor de tijdelijke opslag van u inboedel. Indien u een huis geërfd heeft of zelf een huis heeft dat vol staat met spullen die u niet meer nodig heeft bieden wij u ook de oplossing. U kunt deze spullen gewoon achterlaten in de woning zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan als zeer stressvol zijn. Om dit te voorkomen maken we samen goede afspraken en bieden u direct zekerheid.

Verkoop nu gemakkelijk en snel uw huis in Zeewolde aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Zeewolde aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een goed bod zonder voorbehoud van financiering
 • Wij kopen woningen ongeacht de staat, dus ook in  zeer slechte staat
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Wij hebben jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Actief in het hele land


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zeewolde zonder makelaar   

 • U heeft direct zekerheid over de verkoop van uw woning
 • Zorgeloze verkoop van uw woning zonder verkoopstress
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning die rondcirculeren op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is de waarde van uw huis in Zeewolde, laat snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten hoeveel uw huis in Zeewolde waard is en van ons een waardebepaling ontvangen? De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van verschillende factoren zoals: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Zeewolde wilt verkopen is er voor het maken van een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Wij komen bij u langs voor de bezichtiging en stellen aan de hand van onze bevindingen een waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is ook mogelijk om een globaal bod op afstand van ons ontvangen hiervoor kunt ons zowel via het contactformulier, telefonisch als per mail bereiken.

Verkoop ook uw verhuurde huis met huurders erin in Zeewolde aan ons

Naast uw eigen woning in Zeewolde kunt u ons ook benaderen voor de verkoop van een woning in verhuurde staat. Wij nemen het huis inclusief de zittende huurders van u over, met de daarbij behorende huur contracten. Hiermee blijft u veel tijd en moeite bespaard doordat u niet eerst de huurders eruit hoeft te zien te krijgen voor de verkoop. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen kunnen wij ten allen tijden kosteloos een vrijblijvend bod uitbrengen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down