Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zeist? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zeist

Snel uw huis verkopen in Zeist? 

Snel uw huis verkopen in Zeist tegen een marktconform bod? Bij de verkoop van een huis komt veel kijken, en er gaat vaak veel tijd in zitten. Die tijd besteed u natuurlijk liever aan uw nieuwe huis. Voor een zorgeloze en gegarandeerde verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen onder andere huizen in Zeist. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een bod op uw woning aanvragen. Na de aanvraag gaan wij direct voor u aan het werk en brengen gratis een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. We bespreken uw wensen en de rest regelen wij voor u.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt veel voordelen, bij ons hoeft u niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren met eigen middelen dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Wanneer u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee voorkomt u dubbele maandlasten. Indien er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze in overleg in uw woning achterlaten. Indien u een huis heeft geërfd en graag alle spullen in de woning wilt achterlaten bieden wij deze mogelijkheid ook.  

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt elk woning type in iedere staat, u kunt ook voor de verkoop van uw woning in slechte staat bij ons terecht. Ook in dit geval brengen wij een marktconform bod uit op de woning. Indien er na de verkoop verborgen gebreken aan het licht komen zijn deze voor onze rekening. Kortom wij bieden direct zekerheid en geen nare verrassingen achteraf.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Hoeveel is mijn huis waard in Zeist, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u direct weten hoeveel uw huis in Zeist waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Zeist is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname wordt er voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling opgesteld. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons via het contactformulier, per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zeist aan ons verkopen

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder woningtype ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. De verkoop van een huis met huurders erin kan erg tijdrovend zijn en veel kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille geeft u de mogelijkheid voor de verkoop van uw verhuurde huis waarbij de huurders in de woning kunnen blijven zitten. In dit geval berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u. Door onze transparante en snelle werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen op elk type woning kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.