Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zevenaar? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zevenaar

Snel uw huis verkopen Zevenaar? 

Wilt u snel uw huis Zevenaar in verkopen tegen een goed bod? Heeft u besloten uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op een lang verkooptraject met eindeloos veel bezichtigingen en zeer hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft voor u de oplossing. Door onze: flexibele werkwijze, jarenlange ervaring en deskundige werknemers zijn wij uitgegroeid tot de woning inkooporganisatie van Nederland. U bent bij ons terecht voor de  snelle verkoop van uw huis in Zevenaar. Wij beschikken over eigen financiële middelen en zijn niet afhankelijk van voorbehoud van financiering. Dit geeft ons de mogelijkheid om direct een goed op uw woning uit te brengen. De verkoop van uw huis kan hierdoor erg snel geregeld zijn. Wij leggen de gemaakte afspraken vast bij de notaris, dit is voor uw geheel kosteloos. De koopakte wordt voor u opgesteld en na ondertekening wordt de netto koopsom direct naar u overgemaakt.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille heeft veel voordelen. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u geen risico op dubbele hypotheeklasten. Indien u een woning heeft geërfd die vol staat met spullen, of staat uw eigen woning vol met spullen die u niet mee wilt verhuizen naar uw nieuwe woning. Geen probleem! Wij kunnen deze zorg van u overnemen, u kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van uw huis in Zevenaar kan zeer onzeker en stressvol zijn. Om dit te voorkomen is goede communicatie en het maken van duidelijke afspraken van groot belang.

In iedere situatie denken wij met u mee en brengen altijd direct een goed bod uit op uw woning. Wij kopen alle soorten huizen in iedere staat, dus ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat na de verkoop van uw huis nooit in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis Zevenaar bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Voordelen van uw huis verkopen in Zevenaar zonder makelaar

Ook een verhuurd huis met huurders erin kunt u aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning bij ons terecht. Als u een huis heeft in Zevenaar dat u heeft verhuurd en wilt verkopen kunnen wij u ook van dienst zijn. Verkoop breekt geen huur. Wij kunnen bij de verkoop van het huis de lopende huurcontracten bij de koop overnemen. Als dit het geval is kunnen wij een bod op het huis uitbrengen in verhuurde staat. U kunt echt voor de verkoop van ieder woning type bij ons terecht. Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij altijd in iedere situatie een vrijblijvend bod uit.

Wat is mijn huis waard Zevenaar, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis Zevenaar precies waard is en wilt u direct een waardebepaling.

De waarde van uw huis is afhankelijk van de: WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie van de woning. Als u uw huis of appartement in Zevenaar wilt verkopen is er voor het correct berekenen van de woningwaarde een woningopname nodig. Bij de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. De woningopname is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet direct welke waarde wij aan uw woning toekennen. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons ook altijd telefonisch of per mail bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.