Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zevenhuizen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zevenhuizen

Snel uw huis verkopen in Zevenhuizen?

Wilt u direct uw huis verkopen in Zevenhuizen tegen een goed bod zonder hoge makelaarskosten en een eindeloos lang verkooptraject? Bespaar uzelf veel tijd en moeite, verkoop uw huis direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn actief in heel Nederland waaronder in Zevenhuizen. Vraag nu kosteloos een vrijblijvend bod aan op uw huis. U ontvangt van ons een bod zonder voorbehoud van financiering, hierdoor bent u verzekerd van een snelle en soepele verkoop van uw huis. Het is mogelijk om overdracht kan al binnen één week te laten plaatsvinden. Direct na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris ontvangt u de koopsom op uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u een verkoop op maat. In iedere situatie passen wij ons aan uw wensen aan bij de verkoop van uw huis. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdelijk in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woonruimte heeft gevonden. Hiermee voorkomt u dubbele woonlaten lasten en u hoeft geen kosten te maken voor de opslag van u inboedel in de overbruggingsperiode. Indien u een huis geërfd of zelf een huis een huis heeft dat vol met spullen die u niet meer nodig heeft bieden wij u ook de oplossing. U kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar in ieder geval geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren. Om dit te voorkomen maken we samen duidelijke afspraken en bieden u direct zekerheid.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zevenhuizen zonder makelaar

Wat is de waarde van uw huis in Zevenhuizen, laat snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten hoeveel uw huis in Zevenhuizen waard is en wilt u van ons een waardebepaling ontvangen? De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van meerdere factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin het huis staat. Als u uw huis in Zevenhuizen wilt verkopen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Wij komen de uw huis bezichtigen en stellen aan de hand van onze bevindingen een waardebepaling voor u op. Deze is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt van ons ook een globaal bod op afstand van ons ontvangen hiervoor kunt ons via: het contactformulier, telefonisch of per mail bereiken.

Verkoop ook uw verhuurde huis met huurders erin in Zevenhuizen aan ons

Naast uw eigen woning in Zevenhuizen kunt ook voor de verkoop van een woning in verhuurde staat bij ons terecht. Wij nemen het huis inclusief de zittende huurder van u over u bespaart uzelf hiermee veel moeite doordat u niet eerst de huurders eruit hoeft te zien te krijgen voor de verkoop. Dit kan zeer veel tijdrovend zijn en hoge kosten met zich meebrengen

Op zowel verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij altijd een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.