www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zierikzee?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zierikzee?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zierikzee? 

Snel uw huis verkopen in Zierikzee tegen een marktconform bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar kijkt u op tegen talloze bezichtigingen en hoge verkoop kosten? De verkoop van uw huis is nu gemakkelijker dan ooit. Verkoop uw huis direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille, wij zijn een landelijke woning inkooporganisatie en ook actief in Zierikzee. Wij kunnen voor u kosteloos een vrijblijvend bod op uw huis uitbrengen. Bij verkoop aan uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille worden alle kosten en administratieve werkzaamheden voor u uit handen genomen.

 

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt vele voordelen, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis. Indien u nog niet direct over uw nieuwe woning kunt beschikken bieden wij de mogelijkheid om tot die tijd gewoon in uw huidige woning blijven wonen. Dit geeft u de garantie dat u niet met dubbele hypotheeklasten te maken krijgt. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij een verhuizing erachter komen dat zij veel meer spullen hebben dan zij dachten, bij ons kunt u de spullen die u niet mee wilt verhuizen gewoon achterlaten in de woning. Als u een huis geërfd heeft en het liefst de complete inboedel in het huis wilt achterlaten is dat ook mogelijk.

 

Klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk. Wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw voorkeuren vast. Hierdoor weten wij precies wat we voor u kunnen doen om een zorgeloze verkoop zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in slechte staat van onderhoud kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, en geen kleine lettertjes. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Zierikzee bent u bij ons aan het goede adres.

Uw huis verkopen in Zierikzee aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod
 • Wij kopen alle soorten huizen ongeacht de staat en het bouwjaar
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zierikzee zonder makelaar   

 • Gegarandeerd een snelle verkoop van uw huis
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
 • Direct en persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zierikzee, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten wat uw huis in Zierikzee waard is en wilt u snel van ons een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Wanneer u uw huis in Zierikzee wilt verkopen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling op. We kunnen voor u ook eerst een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand maken u kunt ons naast via het contactformulier ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zierikzee aan ons verkopen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor de verkoop van uw reeds leegstaande of op korte termijn vrijkomende huis. Maar zeker ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. Als hier sprake van is berekenen wij de waarde van uw huis in verhuurde staat voor u. Voor alle soorten huizen kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze heldere en strakke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen altijd snel en kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down