Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zierikzee? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Snel uw huis verkopen in Zierikzee? 

Home / Huis verkopen / Zierikzee

Snel uw huis verkopen in Zierikzee tegen een marktconform bod? Wilt u graag uw huis verkopen maar kijkt u op tegen talloze bezichtigingen en hoge verkoop kosten? De verkoop van uw huis is nu gemakkelijker dan ooit. Verkoop uw huis direct aan de Nationale Vastgoedportefeuille, wij zijn een landelijke woning inkooporganisatie en ook actief in Zierikzee. Wij kunnen voor u kosteloos een vrijblijvend bod op uw huis uitbrengen. Bij verkoop aan uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille worden alle kosten en administratieve werkzaamheden voor u uit handen genomen.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt vele voordelen, het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud van financiering. Dit geeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis. Indien u nog niet direct over uw nieuwe woning kunt beschikken bieden wij de mogelijkheid om tot die tijd gewoon in uw huidige woning blijven wonen. Dit geeft u de garantie dat u niet met dubbele hypotheeklasten te maken krijgt. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij een verhuizing erachter komen dat zij veel meer spullen hebben dan zij dachten, bij ons kunt u de spullen die u niet mee wilt verhuizen gewoon achterlaten in de woning. Als u een huis geërfd heeft en het liefst de complete inboedel in het huis wilt achterlaten is dat ook mogelijk.

Klantvriendelijkheid is voor ons erg belangrijk. Wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw voorkeuren vast. Hierdoor weten wij precies wat we voor u kunnen doen om een zorgeloze verkoop zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in slechte staat van onderhoud kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, en geen kleine lettertjes. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop van uw huis Zierikzee bent u bij ons aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zeewolde zonder makelaar

Wat is de waarde van uw huis in Zeewolde, laat snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u snel weten hoeveel uw huis in Zeewolde waard is en van ons een waardebepaling ontvangen? De waarde van uw huis word bepaald aan de hand van verschillende factoren zoals: de WOZ-waarde de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Zeewolde wilt verkopen is er voor het maken van een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Wij komen bij u langs voor de bezichtiging en stellen aan de hand van onze bevindingen een waardebepaling voor u op. De waardebepaling is voor u geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is ook mogelijk om een globaal bod op afstand van ons ontvangen hiervoor kunt ons zowel via het contactformulier, telefonisch als per mail bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.