www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zoeterwoude?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zoeterwoude?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen Zoeterwoude? 

Wilt u snel uw huis  in Zoeterwoude verkopen tegen marktconform bod? Heeft u besloten om uw huis te verkopen maar zit u niet te wachten op een zeer langdurig verkooptraject met eindeloos veel bezichtigingen en extreem hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft voor u de oplossing. Door onze: flexibele werkwijze, jarenlange ervaring op de huizenmarkt en deskundige werknemers zijn wij uitgegroeid tot de woning inkooporganisatie van Nederland. U bent bij ons aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis in Zoeterwoude. Voor de aankoop van uw woning zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud van financiering. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om direct een goed bod op uw woning uit te brengen. De verkoop van uw huis kan hierdoor zeer snel geregeld zijn. Alle gemaakte afspraken leggen we vast bij de notaris, dit is voor uw geheel kosteloos. De koopakte wordt opgesteld en na ondertekening wordt de netto koopsom direct naar u overgemaakt.

Er zijn veel voordelen bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij nemen niet alleen alle verkoopkosten voor onze rekening maar bieden u ook de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hiermee voorkomt u het risico op dubbele hypotheeklasten. Indien u een woning heeft geërfd en staat deze vol met spullen, of staat uw eigen woning vol met inboedel en wilt u deze niet mee verhuizen naar uw nieuwe woning. Geen probleem! Ook op dit vlak kunnen wij u ontzorgen, u kunt deze spullen gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Zoeterwoude kan zeer onzeker en stressvol zijn. Om dit te voorkomen is goede communicatie en het maken van duidelijke afspraken van groot belang.

In iedere situatie denken wij met u mee en brengen altijd direct een goed bod uit op uw woning. Wij kopen huizen in iedere staat, dus ook in slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening zodat u achteraf na verkoop nooit in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis Zoeterwoude bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gemakkelijk uw woning verkopen Zoeterwoude aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang altijd een goed bod zonder financieringsvoorbehoud
 • Woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning
 • Snelste manier om uw huis te verkopen!
 • Wij zijn een betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis!


Huis verkopen Warmenhuizen

Voordelen van uw huis verkopen in Zoeterwoude zonder makelaar  

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Geen onzekerheden en verkoopstress
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart direct duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Binnen één week bij de notaris voor de overdracht
 • Direct en persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is mijn huis waard Zoeterwoude, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis Zoeterwoude precies waard is en wilt u direct een waardebepaling.

De waarde van uw huis is afhankelijk van de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de wijk waarin de woning staat. Als u uw huis of appartement in Zoeterwoude wilt verkopen is er voor het correct berekenen van de woningwaarde vrijwel altijd een woningopname nodig. Bij de woningopname stellen wij direct een waardebepaling voor u op. De woningopname is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet direct welke waarde wij aan uw huis toekennen. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of per mail bereiken.

Ook een verhuurd huis met huurders erin Zoeterwoude kunt u aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen huis bij ons terecht. Indien u een huis heeft in Zoeterwoude dat u heeft verhuurd kunnen wij u ook van dienst zijn. Verkoop breekt geen huur. Wij kunnen het huis van u kopen en de lopende huurcontracten bij de koop overnemen. In dit geval kunnen wij een bod op het huis uitbrengen in verhuurde staat. U kunt echt voor de verkoop van elk type woning bij ons terecht. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij altijd in iedere situatie een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down