www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zuidlaarderveen?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zuidlaarderveen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zuidlaarderveen? 

Wilt u direct en snel uw huis in Zuidlaarderveen verkopen tegen een goed bod? De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid. Hiermee voorkomt u een langdurig verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen aan door heel het land waaronder in Zuidlaarderveen. Het bod dat wij uitbrengen op uw huis is vrijblijvend en zonder voorbehoud van financiering. Wij bieden u de mogelijkheid voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week rond zijn. U ontvangt na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris direct de netto koopsom uw rekening.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel en denkt altijd met u mee bij de verkoop van uw huis. Zo bieden de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee het risico op dubbele woonlasten. Als u een huis heeft geërfd of staat uw eigen huis vol met spullen en wilt u het huis verkopen in de huidige staat. Geen probleem! Deze spullen kunt u in overleg gewoon in het huis laten staan zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren en veel onzekerheid met zich meebrengen. Wie bieden direct zekerheid en nemen alle administratieve zaken voor onze rekening.

 

Op ieder vlak denken we met u mee en brengen snel een serieus bod uit op uw huis.

Wij kopen alle soorten woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf. Voor de snelle verkoop van uw huis in Zuidlaarderveen bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

De voordelen van de verkoop nu uw huis in Zuidlaarderveen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd een marktconform bod op uw huis
 • Snelle en zorgeloze verkoop van uw huis
 • Geen langdurig verkooptraject en vele bezichtigingen
 • Wij kopen woningen in elke staat, dus ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe huis heeft
 • Vriendelijk en betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis
 • Direct zekerheid


Huis verkopen Warmenhuizen

 

Voordelen van uw huis zelf verkopen in Zuidlaarderveen zonder makelaar

 • Geen onzekerheden en verkoopstress
 • Zorgeloze verkoop van uw woning
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Geen notaris kosten en courtage
 • U bepaald zelf het moment van de overdracht van uw huis
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Wat is de waarde van mijn huis in Zuidlaarderveen, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Zuidlaarderveen precies waard is en direct een goed bod ontvangen.

Wij kunnen voor u de actuele waarde van uw woning bepalen deze word opgebouwd aan de hand van verschillende factoren waaronder: WOZ-waarde van het huis, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de buurt waarin het huis staat. Indien u uw huis of appartement wilt verkopen in Zuidlaarderveen is er voor een goede bepaling van de woningwaarde een bezichtiging nodig. Op basis van deze bezichtiging stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Verkoop ook direct uw verhuurde huis met huurders erin in Zuidlaarderveen aan ons

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning in Zuidlaarderveen kunt u ook bij ons terecht, maar ook voor de verkoop van een huis in verhuurde staat met huurders erin. Verkoop breekt geen huur.

Het ontbinden van huurcontracten kan zeer tijdrovend zijn, en hoge kosten met zich meebrengen. U kunt uw huis in verhuurde staat aan ons verkopen. Hiervoor brengen wij een bod uit op de woning in verhuurde staat. Kortom u kunt voor de verkoop van elk woningtype bij ons terecht. Wij brengen altijd een kosteloos en vrijblijvend bod uit op uw huis.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down