Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis verkopen in Zuidlaarderveen? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zuidlaarderveen

Snel uw huis verkopen in Zuidlaarderveen? 

Wilt u direct en snel uw huis in Zuidlaarderveen verkopen tegen een goed bod? De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u deze mogelijkheid. Hiermee voorkomt u een langdurig verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. De Nationale Vastgoedportefeuille koopt huizen aan door heel het land waaronder in Zuidlaarderveen. Het bod dat wij uitbrengen op uw huis is vrijblijvend en zonder voorbehoud van financiering. Wij bieden u de mogelijkheid voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis. De overdracht kan al binnen één week rond zijn. U ontvangt na het ondertekenen van de koopakte bij de notaris direct de netto koopsom uw rekening.

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel en denkt altijd met u mee bij de verkoop van uw huis. Zo bieden de mogelijkheid om in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee het risico op dubbele woonlasten. Als u een huis heeft geërfd of staat uw eigen huis vol met spullen en wilt u het huis verkopen in de huidige staat. Geen probleem! Deze spullen kunt u in overleg gewoon in het huis laten staan zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. De verkoop van een huis kan als zeer stressvol worden ervaren en veel onzekerheid met zich meebrengen. Wie bieden direct zekerheid en nemen alle administratieve zaken voor onze rekening.

Op ieder vlak denken we met u mee en brengen snel een serieus bod uit op uw huis.

Wij kopen alle soorten woningen in iedere staat, ook in zeer slechte staat. Mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf. Voor de snelle verkoop van uw huis in Zuidlaarderveen bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het juiste adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Warmenhuizen zonder makelaar

Ook een verhuurd huis met huurders erin Zoeterwoude kunt u aan ons verkopen

U kunt niet alleen voor de verkoop van uw eigen huis bij ons terecht. Indien u een huis heeft in Zoeterwoude dat u heeft verhuurd kunnen wij u ook van dienst zijn. Verkoop breekt geen huur. Wij kunnen het huis van u kopen en de lopende huurcontracten bij de koop overnemen. In dit geval kunnen wij een bod op het huis uitbrengen in verhuurde staat. U kunt echt voor de verkoop van elk type woning bij ons terecht. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij altijd in iedere situatie een vrijblijvend bod uit.

Wat is mijn huis waard Zoeterwoude, snel de woningwaarde berekenen

Wilt u weten hoeveel uw huis Zoeterwoude precies waard is en wilt u direct een waardebepaling.

De waarde van uw huis is afhankelijk van de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de wijk waarin de woning staat. Als u uw huis of appartement in Zoeterwoude wilt verkopen is er voor het correct berekenen van de woningwaarde vrijwel altijd een woningopname nodig. Bij de woningopname stellen wij direct een waardebepaling voor u op. De woningopname is geheel kosteloos en vrijblijvend. U weet direct welke waarde wij aan uw huis toekennen. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of per mail bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.