www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zuidlaren?
Gratis huis verkopen

Uw huis verkopen in Zuidlaren?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zuidlaren? 

Snel uw huis verkopen in Zuidlaren tegen een marktconform bod? De verkoop van een huis kost vaak veel tijd. Natuurlijk besteed u deze tijd liever aan uw nieuwe huis. Voor een snelle en gegarandeerde en soepele verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen onder andere huizen in Zuidlaren. U kunt bij ons gemakkelijk een vrijblijvend bod op uw huis aanvragen. Wij gaan direct voor u aan het werk en brengen kosteloos een bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. U geeft uw wensen aan en de rest regelen wij.

 

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt vele voordelen, u hoeft bij ons niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren zelf dit biedt u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Als u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot aan de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor blijven dubbele maandlasten u bespaart. Indien er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw woning achterlaten. Als u een huis geërfd heeft en het liefst de complete inboedel in het huis wilt achterlaten is dat ook mogelijk.

 

Wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw voorkeuren vast. Hierdoor weten wij precies wat we moeten doen om voor u een zorgeloze verkoop van uw huis zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken zijn op ons risico. Voor de verkoop van uw huis Zuidlaren bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Verkoop uw huis in Zuidlaren aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd direct een goed bod
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat, ook in zeer slechte staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn landelijk actief
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zuidlaren zonder makelaar   

 • Gegarandeerd uw huis verkocht tegen een goed bod
 • Persoonlijk contact met de koper
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling mogelijk, binnen één week bij de notaris
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zuidlaren, snel uw woningwaarde berekenen

 Wilt u weten wat uw huis in Zuidlaren waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Zuidlaren is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons per mail en telefonisch bereiken.

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Ook uw huis in verhuurde staat in Zuidlaren kunt u aan ons verkopen

 Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning kunt u bij ons terecht. Maar ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. In dit geval nemen wij de woning inclusief de lopende huurcontracten van u over. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Voor elk woning type kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze duidelijke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen direct kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huis verkopen Warmenhuizen

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down