Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zuidlaren? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zuidlaren

Snel uw huis verkopen in Zuidlaren? 

Snel uw huis verkopen in Zuidlaren tegen een marktconform bod? De verkoop van een huis kost vaak veel tijd. Natuurlijk besteed u deze tijd liever aan uw nieuwe huis. Voor een snelle en gegarandeerde en soepele verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en kopen onder andere huizen in Zuidlaren. U kunt bij ons gemakkelijk een vrijblijvend bod op uw huis aanvragen. Wij gaan direct voor u aan het werk en brengen kosteloos een bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden voor onze rekening. U geeft uw wensen aan en de rest regelen wij.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt vele voordelen, u hoeft bij ons niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren zelf dit biedt u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Als u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot aan de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor blijven dubbele maandlasten u bespaart. Indien er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze in uw woning achterlaten. Als u een huis geërfd heeft en het liefst de complete inboedel in het huis wilt achterlaten is dat ook mogelijk.

Wij brengen een marktconform bod uit en leggen al uw voorkeuren vast. Hierdoor weten wij precies wat we moeten doen om voor u een zorgeloze verkoop van uw huis zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, verborgen gebreken zijn op ons risico. Voor de verkoop van uw huis Zuidlaren bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zuidlaren zonder makelaar

Ook uw huis in verhuurde staat in Zuidlaren kunt u aan ons verkopen

Niet alleen voor de verkoop van uw eigen woning kunt u bij ons terecht. Maar ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat. In dit geval nemen wij de woning inclusief de lopende huurcontracten van u over. Hiervoor berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat. Voor elk woning type kunt u bij ons terecht, zowel in verhuurde als in onverhuurde staat. Door onze duidelijke werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij brengen direct kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

Hoeveel is mijn huis waard in Zuidlaren, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Zuidlaren waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door verschillende factoren: de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Voor de verkoop van uw huis in Zuidlaren is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij een vrijblijvende waardebepaling voor u op. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons per mail en telefonisch bereiken.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.