www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zutphen?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zutphen?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zutphen? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Zutphen tegen een eerlijk bod? Bespaar u zelf een lang verkooptraject en zeer hoge makelaarskosten. U kunt uw huis namelijk direct verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij zijn een landelijke woninginkoop organisatie en kopen ook in Zutphen elke type woning aan. U ontvangt van ons altijd een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. U bent dus verzekerd van een snelle en zorgeloze verkoop van uw woning. De overdracht kan indien gewenst binnen één week via de notaris plaats vinden. U ontvangt direct het geld op uw rekening. Snel uw huis verkopen zonder zorgen is tegenwoordig dus zo gepiept.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is zeer flexibel rondom de verkoop van uw woning. U kunt indien gewenst in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U voorkomt hiermee dubbele hypotheeklasten en komt dus niet zonder woning te zitten . Heeft u een woning geërfd of staat uw eigen woning nog vol met spullen en inboedel die u absoluut niet mee wilt verhuizen. Geen enkel probleem u kunt deze gewoon achterlaten in het huis zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Uw huis verkopen in Zutphen kan erg onzeker en stressvol zijn om dit te voorkomen zijn een goede communicatie en duidelijke afspraken erg belangrijk.

 

Wij passen ons ten alle tijden aan uw situatie aan en brengen altijd direct een marktconform bod uit op uw woning. Wij kopen woningen in iedere staat, dus ook in zeer slechte staat. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico zodat u achteraf niet in de problemen komt. Voor de verkoop van uw huis in Zutphen bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille op het juiste adres.

Direct uw woning verkopen in Zutphen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

Waarom uw woning verkopen in Zutphen aan de Nationale Vastgoedportefeuille?

 • Ontvang direct een bod zonder financieringsvoorbehoud!
 • Woningen in elke staat, dus ook in een zeer slechte staat!
 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft!
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning! U zit nergens aan vast
 • Transparante werkwijze!
 • De snelste manier om uw huis zorgeloos te verkopen!
 • Wij zijn in het gehele land actief!
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis!


Huis verkopen Warmenhuizen

 

Wat zijn de voordelen van uw huis zelf verkopen in Zutphen zonder makelaar  

 • Direct verkocht dus geen stress en onzekerheid
 • Zorgeloze verkoop van uw huis
 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Direct contact met de koper, dus snel schakelen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zutphen, bereken snel uw woningwaarde 

Wilt u weten wat uw huis in Zutphen op dit moment waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren: de staat van onderhoud, de afwerking van het huis en de locatie. Als u uw huis of appartement wilt verkopen in Zutphen is er voor het exact berekenen van de woningwaarde altijd een woningopname nodig. Na de woningopname stellen wij direct een waardebepaling voor uw huis in Zutphen op. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u een indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken

U kunt ook een verhuurd huis met huurders erin in Zutphen aan ons verkopen

U kunt dus naast het verkopen van uw eigen woning ook bij ons terecht indien u een huis in Zutphen heeft met huurders er nog in dat u wilt verkopen. De waarde van een woning waar huurders in zitten wordt bepaald aan de hand van de waarde in verhuurde staat. U kunt voor elk type woning bij ons terecht. Of u nu een woning geërfd heeft, of wilt u zelf verhuizen en niet met dubbele woonlasten te maken wilt krijgen. Zowel op verhuurde als onverhuurde woningen brengen wij ten alle tijden een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down