www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zwaag?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zwaag?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zwaag? 

Snel uw huis verkopen in Zwaag tegen een marktconform bod? In de verkoop van een huis gaat vaak veel tijd zitten. Deze tijd besteed u natuurlijk liever aan uw nieuwe huis. Voor een snelle en gegarandeerde verkoop van uw huis kunt u bij de Nationale Vastgoedportefeuille terecht. Wij zijn de woninginkoop organisatie van Nederland en onder andere actief in Zwaag. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een bod op uw huis aanvragen. Wij gaan direct voor u aan het werk en brengen gratis een vrijblijvend bod op uw huis uit. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille nemen wij alle kosten voor de verkoop en de administratieve werkzaamheden op ons. We bespreken uw wensen en de rest regelen wij.

 

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt veel voordelen, zo hoeft u bij ons niet te wachten tot de financiering rond is. Wij financieren zelf dit geeft u direct de zekerheid dat uw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Als u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning kunt u tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Hiermee blijven dubbele maandlasten u bespaart. Indien er spullen zijn die u niet wenst mee te nemen bij de verhuizing kunt u deze in overleg in uw oude woning achterlaten. Als u een huis heeft geërfd en zich geen raad weet de completen inboedel dan kunt u deze geheel achterlaten in de woning.

 

Wij leggen al uw wensen rondom de verkoop van uw huis vast in een persoonlijk dossier. Hierdoor weten wij precies wat we voor kunnen doen om een zorgeloze verkoop zonder stress te verzorgen. Ook voor de verkoop van woningen in bijzonder slechte staat kunt u bij ons terecht. Geen verrassingen achteraf, mogelijke verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening. Voor de verkoop op maat van uw huis Zwaag bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres.

Uw huis verkopen in Zwaag aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Altijd direct een goed bod
 • Wij kopen elk woningtype in iedere staat
 • U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft
 • Goede communicatie, transparante werkwijze
 • De snelste manier om uw huis te verkopen
 • Wij zijn actief door heel Nederland
 • Na ondertekening van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom


Huis verkopen Warmenhuizen

 

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zwaag zonder makelaar  

 • Gegarandeerd uw huis verkocht
 • Direct persoonlijk contact
 • Geen talloze bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Snelle afhandeling, binnen één week bij de notaris indien gewenst
 • Zonder tussenkomst van andere partijen
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

Hoeveel is mijn huis waard in Zwaag, snel uw woningwaarde berekenen

Wilt weten wat uw huis in Zwaag waard is en wilt u direct een waardebepaling ontvangen. De waarde van uw huis word bepaald door meerdere factoren waaronder: de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Als u uw huis in Zwaag wilt verkopen is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Na de woningopname wordt er voor u kosteloos een vrijblijvende waardebepaling opgesteld. U kunt bij ons terecht voor het maken van een globale indicatie van de waarde van uw huis op afstand hiervoor kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

U kunt ook uw huis in verhuurde staat in Zwaag aan ons verkopen

Voor de verkoop van elk woningtype kunt u bij ons terecht. Wij kopen ook huizen in verhuurde staat aan. De verkoop van een verhuurd huis kan zeer ingewikkeld zijn. Koop breekt geen huur, het ontbinden van een huurcontract kan veel tijd en geld kosten. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt u de mogelijk om uw huis in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Als dit het  geval is berekenen wij de waarde van uw woning in verhuurde staat voor u. Door onze doelgerichte en transparante werkwijze weet u altijd direct waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij kunnen op ieder huis altijd kosteloos een vrijblijvend bod uitbrengen.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down