www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zwaagdijk?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zwaagdijk?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zwaagdijk? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Zwaagdijk? Vraag gemakkelijk en snel een bod op uw huis aan bij de Nationale Vastgoedportefeuille. En ontvang direct een goed bod! De Nationale vastgoedportefeuille is een woninginkoop organisatie die woningen koopt door heel Nederland zo ook in Zwaagdijk. Door onze klantvriendelijke en soepele werkwijze kiezen steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis te verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille. Wij begeleiden en ontzorgen u bij het gehele verkooptraject. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening en door de beschikking over eigen financiële middelen kunnen we de koop snel rond maken. U heeft direct zekerheid over de verkoop van uw huis en weet precies hoeveel de verkoop van uw huis u daadwerkelijk oplevert. De verkoop van uw huis kan al binnen één week bij de notaris worden vastgelegd. Na de verkoop heeft u direct het geld netto in handen.

Wij bieden u ook de oplossing voor veel voorkomende problemen na de verkoop van een huis. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw eigen huis blijven wonen tot u uw nieuwe huis kunt betrekken. Hiermee voorkomt u dubbele woonlasten en kunt u goed voorbereid starten met de verhuizing. Als uw inboedel overcompleet is, of u gaat een nieuwe start maken met een volledig nieuwe inrichting dan kunt u alles wat u niet meer nodig heeft in uw huis achterlaten. Wij nemen de zorg omtrent de afvoer van deze spullen voor onze rekening. Deze mogelijkheid biedt vaak uitkomst voor mensen die een huis uit een erfenis willen verkopen, waarbij de prioriteit bij hele andere zaken ligt.

Of het nu een: klushuis, eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Wij brengen altijd een bod uit op het huis in de huidige staat. Als er sprake van achterstallig onderhoud of is de woning van binnen gedateerd, geen probleem! Als blijkt dat er na de verkoop bij werkzaamheden of renovatie verborgen gebreken naar boven komen nemen wij deze voor onze rekening. Wij bieden u direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Uw woning in Zwaagdijk snel verkocht aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning
 • Direct zekerheid bij de verkoop van uw huis
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuw huis gevonden heeft
 • Snelle en transparante werkwijze
 • Zeer klantgericht
 • Geen nare verrassingen achteraf


Huis verkopen Warmenhuizen

 

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zwaagdijk zonder makelaar   

 • Niet keer op keer mensen over de vloer voor een bezichtiging
 • Geen foto’s van uw woning die rondcirculeren op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Overdracht op het moment van uw keuze
 • Snelle afhandeling, de koop kan al binnen één week rond zijn
 • Altijd direct persoonlijk contact
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

De waarde van uw huis in Zwaagdijk snel berekenen

Wilt u graag weten wat de waarde van uw huis in Zwaagdijk is en wilt u gratis een waardebepaling laten uitvoeren neem dan contact met ons op. Bij de waardebepaling van uw huis wordt gekeken naar verschillende factoren zo word er gekeken naar de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en de locatie. Voor een goede waardebepaling van uw huis in Zwaagdijk voeren wij een woningopname uit. Aan hand van de woningopname kunnen wij een waardebepaling op stellen. De waardebepaling is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u eerst een  globale indicatie wilt van de waarde van uw huis dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Verhuurd huis in Zwaagdijk verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

U kunt niet alleen voor het verkopen van uw eigen woning bij ons terecht. Maar ook voor de verkoop van een huis in Zwaagdijk dat momenteel verhuurd is. Als u een huis in de verhuur heeft en dit wilt verkopen kan het ontbinden van een huurcontract erg lastig zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Verkoop verbreekt geen huur. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft de oplossing voor u. Wij nemen het huis inclusief de huurders van u over. Wij bepalen de actuele waarde van uw huis in verhuurde staat, op basis hiervan brengen wij kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down