www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zwanenburg?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zwanenburg?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zwanenburg? 

Wilt u snel uw huis verkopen in Zwanenburg en direct een goed bod ontvangen?

De Nationale vastgoedportefeuille is een landelijk actieve woning inkoop organisatie, wij kopen woning door het hele land ook in Zwanenburg. U kunt kosteloos uw huis bij ons aanmelden dan gaan wij direct voor u aan de slag. Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben wij een zeer snelle en klantgerichte werkwijze ontwikkeld. Bij de verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille bieden wij een zorgeloos verkoop traject en geen verkoopkosten. Doordat wij beschikken over eigen financiële middelen bieden wij u direct zekerheid bij de verkoop van uw huis, en weet u direct wat de verkoop van u huis u precies oplevert. De koop kan al binnen één week officieel bij de notaris vastgelegd worden. U ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen bij de verkoop van uw huis, zo bieden wij de oplossing voor praktische problemen die bij de verkoop van een huis kunnen komen kijken. Als de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning nog even op zich laat wachten bieden wij de mogelijkheid om tot die tijd in uw eigen huis te blijven wonen. Hiermee blijven dubbele woonlasten u bespaart, en u voorkomt hiermee ook veel gedoe met het tijdelijk opslaan of dubbel moeten verhuizen van spullen.

Wenst u bepaalde spullen of uw complete inboedel helemaal niet mee te verhuizen dan kunt u deze in overleg met ons achterlaten in uw huis. Zo heeft u hier helemaal geen omkijken meer naar. Voor veel mensen die een huis uit een erfenis hebben is dit erg prettig.

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: klushuis, eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Wij brengen een bod uit op het huis in de huidige staat. Is er sprake van achterstallig onderhoud of is de woning van binnen gedateerd, geen probleem! Als er na de verkoop bij werkzaamheden of renovatie verborgen gebreken naar boven komen nemen wij deze voor onze rekening. Wij bieden echt direct zekerheid zonder nare verrassingen achteraf.

Uw woning in Zwanenburg snel verkocht aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Geheel kosteloos en vrijblijvend een bod op uw woning
 • Direct zekerheid bij de verkoop van uw huis
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuw huis gevonden heeft
 • Snelle en transparante werkwijze
 • Zeer klantgericht
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis


Huis verkopen Warmenhuizen

 

De voordelen van uw huis zelf verkopen in Zwanenburg zonder makelaar   

 • Niet steeds uw huis opruimen maken voor een bezichtiging
 • Geen foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Overdracht in goed overleg
 • Snelle afhandeling, de verkoop kan binnen één week rond zijn
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

De waarde van uw huis in Zwanenburg snel berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Zwanenburg nu waard is en van ons kosteloos een waardebepaling ontvangen.

Bij de waardebepaling van uw huis wordt gekeken naar verschillende factoren er word gekeken naar de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, de afwerking van de woning en de locatie. Voor een goede waardebepaling van uw huis of appartement in Zwanenburg is er een woningopname nodig. Aan hand van de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Deze waardebepaling is geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u eerst een indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken. 

Verhuurd huis in Zwanenburg verkopen

U kunt niet alleen voor het verkopen van uw eigen woning maar ook voor de verkoop van een huis in Zwanenburg met de huurders er nog in. Als u een huis in de verhuur heeft en dit wilt verkopen kan het ontbinden van het huurcontracten erg lastig zijn en veel kosten met zicht meebrengen. Koop verbreekt tenslotte geen huur. De Nationale Vastgoedportefeuille heeft de oplossing wij nemen het huis inclusief de zittende huurders van u over. Wij bepalen de waarde van uw huis in verhuurde staat, en brengen op basis hiervan kosteloos en vrijblijvend een bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down