www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Uw huis snel verkopen in Zwartewaal?
Huis verkopen

Uw huis verkopen in Zwartewaal?

Bij De Nationale Vastgoedportefeuille verkoop u uw huis zonder kosten en zorgen

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Snel uw huis verkopen in Zwartewaal? 

Snel uw huis verkopen in Zwartewaal tegen een goed bod? Staat uw huis in Zwartewaal al enige tijd te koop, of wilt u door omstandigheden snel uw huis verkopen? Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen van huizen en zijn inmiddels landelijk actief ook in Zwartewaal. Wij bieden u de mogelijkheid voor een snelle verkoop van uw huis. Onze specialisten begeleiden u bij de verkoop van uw huis en wij nemen alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning en kunnen door eigen financiering zeer snel handelen. De verkoop kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. U ontvangt na het ondertekenen van de koopacte direct de netto koopsom op uw rekening.

 

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt nog meer voordelen. Zo bieden wij de mogelijkheid om in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis. Dit bespaart u veel gedoe met de opslag van spullen, en u voorkomt dubbele woonlasten. Als er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen, of wilt u de complete inboedel vernieuwen dan kunt uw deze in overleg achterlaten in uw oude huis. Uit onze ervaring blijkt dat dit vaak voor mensen die een huis geërfd hebben een groot voordeel is.  

 

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Uw woning in Zwartewaal snel verkocht aan de Nationale Vastgoedportefeuille

 • Ontvang direct een goed bod
 • Zonder tussenkomst van een makelaar
 • Blijf in uw huis wonen tot u een nieuw huis gevonden heeft
 • Geen verkoopkosten
 • Wij verzorgen de administratieve handelingen
 • Snel en met zekerheid uw huis verkocht
 • Betrouwbaar vastgoedbedrijf met jarenlange ervaring in huis


Huis verkopen Warmenhuizen


De voordelen van uw huis verkopen in Zwartewaal zonder makelaar  

 • U hoeft uw huis niet keer op keer helemaal op te ruimen
 • Geen kijkers over de vloer
 • Geen foto’s van uw woning op internet
 • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
 • Bepaal zelf de overdrachtsdatum
 • Snelle afhandeling mogelijk, de verkoop kan binnen één week rond zijn
 • Direct persoonlijk contact met de koper
Huis verkopen Warmenhuizen

Direct verkoop

Voor een direct verkoop zonder langdurig verkoopproces
Huis verkopen Warmenhuizen

Alle soorten huizen

Alle soorten woningen en bouwjaren in heel Nederland
Huis verkopen Warmenhuizen

Gratis en vrijblijvend

U kunt een gratis bod aanvragen zonder makelaarskosten

De waarde van uw huis in Zwartewaal snel berekenen

Wilt u weten wat uw huis in Zwartewaal momenteel waard is en direct een waardebepaling van ons ontvangen.

De waarde van uw huis wordt opgesteld aan de hand van verschillende factoren er word gekeken naar de WOZ-waarde, de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau van de woning en de locatie. Om een bod uit te kunnen brengen op uw huis in Zwartewaal is er voor een goede berekening van de woningwaarde een woningopname nodig. Aan hand van de woningopname stellen wij een waardebepaling voor u op. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden en dit is geheel vrijblijvend. Als u eerst een globale indicatie wilt van de waarde van uw huis op afstand dan kunt u ons ook per mail en telefonisch bereiken.

Verhuurd huis in Zwartewaal verkopen

Naast reguliere woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde huizen.

U kunt dus ook voor de verkoop van uw huis in verhuurde staat bij ons terecht. De verkoop van een huis in verhuurde staat kan erg lastig zijn. Koop breekt geen huur! Indien u een huis in de verhuur heeft en dit graag wil verkopen kan het ontbinden van het huurcontract soms erg lastig zijn en veel kosten met zich meebrengen. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt uitkomst, wij kunnen het huis inclusief de zittende huurders van u overnemen. Wij bepalen voor u de waarde van de woning in verhuurde staat, en brengen op basis hiervan direct kosteloos een vrijblijvend bod uit.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Voor alle soorten huizen

Rijtjeshuizen
Alleenstaande huizen

Huizen in alle staten

Huizen van alle bouwjaren

Appartementen

Huurder uitkopen bij verkoop pand

Meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen of heeft u vragen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of per mail via sales@denationalevastgoedportefeuille.nl. Op werkdagen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085 071 7309.

arrow_drop_up arrow_drop_down