Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis verkopen in Zwartewaal? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Zwartewaal

Snel uw huis verkopen in Zwartewaal? 

Snel uw huis verkopen in Zwartewaal tegen een goed bod? Staat uw huis in Zwartewaal al enige tijd te koop, of wilt u door omstandigheden snel uw huis verkopen? Dan bent u bij de Nationale Vastgoedportefeuille aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het kopen van huizen en zijn inmiddels landelijk actief ook in Zwartewaal. Wij bieden u de mogelijkheid voor een snelle verkoop van uw huis. Onze specialisten begeleiden u bij de verkoop van uw huis en wij nemen alle kosten en administratieve handelingen voor onze rekening. Wij brengen een marktconform bod uit op uw woning en kunnen door eigen financiering zeer snel handelen. De verkoop kan al binnen één week bij de notaris plaatsvinden. U ontvangt na het ondertekenen van de koopacte direct de netto koopsom op uw rekening.

De verkoop van uw huis aan de Nationale Vastgoedportefeuille biedt nog meer voordelen

Zo bieden wij de mogelijkheid om in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis. Dit bespaart u veel gedoe met de opslag van spullen, en u voorkomt dubbele woonlasten. Als er spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen, of wilt u de complete inboedel vernieuwen dan kunt uw deze in overleg achterlaten in uw oude huis. Uit onze ervaring blijkt dat dit vaak voor mensen die een huis geërfd hebben een groot voordeel is.  

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

woning

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.