Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis zelf gratis verkopen?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huis zelf gratis verkopen

Wilt u uw huis zelf gratis verkopen? Het zelf gratis verkopen van uw huis kan op slechts één manier. Dit is door uw huis te verkopen aan een woning inkooporganisatie als de Nationale Vastgoedportefeuille. U kunt bij ons namelijk gratis en vrijblijvend een bod aanvragen en bij verkoop kost het u verder helemaal niets. Zo bespaart u direct duizenden euro’s aan makelaarskosten, notariskosten en de kosten voor het verkoopklaar maken van uw woning. Zo is uw huis al binnen één week gratis verkocht bij de notaris terwijl u rustig op zoek kan gaan naar een nieuwe woning. U mag namelijk zo lang in de woning blijven zitten tot u uw nieuwe woning kunt betrekken.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Uw mogelijkheden met uw huis zelf verkopen

Wanneer u uw huis namelijk openbaar zelf en gratis wilt verkopen is dat vrijwel onmogelijk. U kunt uw huis natuurlijk op uw eigen facebook pagina zetten, maar dat is half werk. Wanneer u een zo hoog mogelijk bereik wilt behalen dan is het namelijk verstandig om professionele foto’s te laten maken door een woningfotograaf. Ook dienen er plattegronden te worden opgesteld en meetstaten te worden gemaakt. Daarnaast is het belangrijk om de koopovereenkomst door een notaris te laten opstellen. Hier zijn helaas allemaal kosten aan verbonden. Vervolgens is het belangrijk om een zo hoog mogelijk bereik te krijgen door uw huis te plaatsen op kanalen zoals Marktplaats, Jaap, Huizenzoeker en andere woningverkoopsites. Daarom is één huis zelf gratis verkopen tegenwoordig onmogelijk buiten het rechtstreeks verkopen aan een woninginkoper. Ook wanneer u het zelf plaats en gebruik maakt van woningadvertentieplatformen dan bent u al snel tegen de €1000,- kwijt. Dit is natuurlijk wel duizenden euro’s minder dan de kosten van een makelaar, maar u bent er daarentegen wel veel meer tijd aan kwijt.

Veelgestelde vragen

Dit kan zeker nog wel, alleen dient u deze dan te vinden in uw eigen netwerk of via uw social media kanalen. Let wel op, dat u dan wel zelf de koopovereenkomst dient op te stellen. Hier is wel enige juridische kennis voor nodig. Maar vindt u via via een koper dan is het zeker nog mogelijk om gratis uw huis te verkopen aan een particulier die er zelf gaat wonen.  ukken bij de notaris worden aangeleverd en u wordt overal van op de hoogte gehouden.

Dit kan al binnen enkele dagen. Echter dient er dan geen hypotheek op de woning te zitten. Wanneer er een hypotheek op uw huis zit, dan dient de aflosnota te worden opgevraagd bij uw bank. De verkoop van uw woning is dan geheel afhankelijk van wanneer de aflosnota is ontvangen. Bij sommige banken duur dit slechts dagen, maar bij sommige ook soms weken.

Onze werkwijze

1. Waardebepaling aanvragen

U vraagt de waardebepaling aan van uw huis via het aanmeldformulier

2. Waarde wordt bepaalt door onze specialisten

Zodra wij uw aanvraag binnen krijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

3. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij nemen contact met u op over de waardebepaling van uw huis.

4. U ontvangt een waardebapling

U kunt vrijblijvend de keuze maken met wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.