www.facebook.com/tr?id=509158820209126&ev=PageView&noscript=1" /> Huis zelf gratis verkopen

Huis zelf gratis verkopen

Geen tijd, geld en moeite kwijt bij het verkopen van uw huis

De Nationale Vastgoedportefeuille is een Nederlandse inkooporganisatie die landelijk actief is

Huis zelf gratis verkopen

Wilt u uw huis zelf gratis verkopen? Het zelf gratis verkopen van uw huis kan op slechts één manier. Dit is door uw huis te verkopen aan een woning inkooporganisatie als de Nationale Vastgoedportefeuille. U kunt bij ons namelijk gratis en vrijblijvend een bod aanvragen en bij verkoop kost het u verder helemaal niets. Zo bespaart u direct duizenden euro’s aan makelaarskosten, notariskosten en de kosten voor het verkoopklaar maken van uw woning. Zo is uw huis al binnen één week gratis verkocht bij de notaris terwijl u rustig op zoek kan gaan naar een nieuwe woning. U mag namelijk zo lang in de woning blijven zitten tot u uw nieuwe woning kunt betrekken.


Huis met spoed verkopen


Waarom gratis uw huis verkopen aan de Nationale Vastgoedportefeuille

  • Bespaar direct duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten

Geen opstartkosten, courtage, en notariskosten. Dus 0 kosten voor de verkoop van uw huis.

  • Geen langdurig en onzeker verkooptraject

Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus direct zekerheid van verkoop!

  • Verzekerd van een marktconform bod

Na de waardebepaling ontvangt u geheel gratis en vrijblijvend binnen 24 uur een marktconform bod.

  • Woningen in alle staten door heel het land

Wij kopen woningen in alle soorten en staten van onderhoud. Dus ook in zeer slechte staat.

  • Geen verkoopstress en verkooprisico’s

Geen dubbele woonlasten, u kunt tevens rustig in uw huis blijven tot u in uw nieuwe woning heeft. Dus geen onzekerheid dat u straks zonder woning zit.

  • Niet verkoopklaar hoeven te maken en geen bezichtigingen en foto’s van uw huis op internet

Het verkoopklaar maken van de woning gaat veel tijd en geld inzitten. Denk aan afwerkpuntjes, achterstallig onderhoud en het schilderen. Bij ons verkoopt u hem direct in de huidige staat zonder bezichtigingen en foto’s van de woning op internet. Zo hoeft u dus ook niet op te ruimen.

  • Inboedel kun u achterlaten in de woning

Heeft u inboedel in de woning staan die u niet wenst mee te nemen. U kunt dit gerust achterlaten.

  • Indien gewenst direct een aanbetaling op uw huis

Heeft u snel geld nodig voor andere zaken? U kunt direct een aanbetaling op uw rekening ontvangen.

Directe verkoop

Voor een directe verkoop zonder langdurig verkoopproces

Alle soorten vastgoed

Alle soorten huizen en bouwjaren woningen in heel Nederland

Gratis & vrijblijvend

Gratis uw woning aanmelden zonder makelaarskosten

Uw mogelijkheden met uw huis zelf verkopen

Wanneer u uw huis namelijk openbaar zelf en gratis wilt verkopen is dat vrijwel onmogelijk. U kunt uw huis natuurlijk op uw eigen facebook pagina zetten, maar dat is half werk. Wanneer u een zo hoog mogelijk bereik wilt behalen dan is het namelijk verstandig om professionele foto’s te laten maken door een woningfotograaf. Ook dienen er plattegronden te worden opgesteld en meetstaten te worden gemaakt. Daarnaast is het belangrijk om de koopovereenkomst door een notaris te laten opstellen. Hier zijn helaas allemaal kosten aan verbonden. Vervolgens is het belangrijk om een zo hoog mogelijk bereik te krijgen door uw huis te plaatsen op kanalen zoals Marktplaats, Jaap, Huizenzoeker en andere woningverkoopsites. Daarom is één huis zelf gratis verkopen tegenwoordig onmogelijk buiten het rechtstreeks verkopen aan een woninginkoper. Ook wanneer u het zelf plaats en gebruik maakt van woningadvertentieplatformen dan bent u al snel tegen de €1000,- kwijt. Dit is natuurlijk wel duizenden euro’s minder dan de kosten van een makelaar, maar u bent er daarentegen wel veel meer tijd aan kwijt.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huis niet zelf gratis verkopen aan een particulier, buiten de verkoop aan een woninginkooporganisatie?

Dit kan zeker nog wel, alleen dient u deze dan te vinden in uw eigen netwerk of via uw social media kanalen. Let wel op, dat u dan wel zelf de koopovereenkomst dient op te stellen. Hier is wel enige juridische kennis voor nodig. Maar vindt u via via een koper dan is het zeker nog mogelijk om gratis uw huis te verkopen aan een particulier die er zelf gaat wonen.  

Wat is de snelste mogelijkheid om mijn woning te verkopen via de Nationale Vastgoedportefeuille?

Dit kan al binnen enkele dagen. Echter dient er dan geen hypotheek op de woning te zitten. Wanneer er een hypotheek op uw huis zit, dan dient de aflosnota te worden opgevraagd bij uw bank. De verkoop van uw woning is dan geheel afhankelijk van wanneer de aflosnota is ontvangen. Bij sommige banken duur dit slechts dagen, maar bij sommige ook soms weken.

Zelf gratis huis verkopen

Stappenplan aanvragen waardebepaling

Stap 1: U vraagt de waardebepaling aan van uw huis via het aanmeldformulier.

Stap 2: Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen kijken onze specialisten naar de waarde van uw huis. Dit wordt bepaalt aan de hand van de genoemde factoren.

Stap 3: Wij nemen contact met u op over de waardebepaling van uw huis. 

Stap 4: U kunt vrijblijvend de keuze maken wat u wilt doen met de waardebepaling van uw huis en of u verder gebruik wilt maken van onze diensten.


Lees meer over

Zelf huis verkopen

Gratis huis verkopen

Nationale Vastgoedportefeuille voor alle soorten vastgoed

Vastgoed van alle typen
Vastgoed in alle staten
Vastgoed van alle bouwjaren

Ervaringen met De Nationale Vastgoedportefeuille

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Onze woning verkocht via De Nationale Vastgoedportefeuille.

Mijn woning moest snel verkocht worden, doordat wij een nieuwbouwhuis hadden gekocht. Wij wilden geen dubbele kosten en hebben voor De Nationale Vastgoedportefeuille gekozen en daar zeker geen moment spijt van gehad!  We mochten nog in onze woning blijven wonen totdat ons nieuwe huis was opgeleverd. Zo hadden wij totaal geen zorgen, geen makelaarskosten en bovendien geen langdurig makelaars verkoopproces. De jongens hebben ons goed begeleid gedurende het proces en kwamen bovendien direct ook met een eerlijk bod! Wij raden hun zeker aan iedereen aan! - Lisa Kuipers, Den Haag

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"We zaten binnen een week bij de notaris."

Ik wilde graag mijn huis snel verkopen, omdat ik een nieuw huis had gekocht en niet met twee hypotheken wilde zitten. De jongens van De Nationale Vastgoedportefeuille gingen gelijk aan de slag met een bod voor mijn huis. Na een paar dagen zaten we bij de notaris om mijn huis te verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Ik heb zonder enige kosten en in een korte tijd mijn huis kunnen verkopen. - Nelleke Batenburg, Rotterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars
"De verborgen gebreken waren geen probleem."
Ik wilde graag mijn huis verkopen, maar niemand had interesse in mijn huis met een verrotte dakconstructie. Ik hoorde van een vriend dat De Nationale Vastgoedportefeuille alle soorten huis opkoop in alle staten. Ik heb via de website een bod aangevraagd en ik kreeg binnen één werkdag een goed bod op mijn huis met verborgen gebreken. Door De Nationale Vastgoedportefeuille kon ik eindelijk mijn huis verkopen en verhuizen naar mijn volgende woning. - Olton Straathof, Amsterdam

⭐⭐⭐⭐⭐

Ms. Nameless
Add Your Stars

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen omtrent de gratis verkoop van uw huis? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 uur en 17:30 uur. Ook kunt u ons per email bereiken en ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag.
arrow_drop_up arrow_drop_down