Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huurder uitzetten bij verkoop

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Huurder uitzetten bij verkoop

Ziet u op tegen het uitzetten van de huurder uit uw woning? Is de situatie ontstaan dat u de afweging maakt om de verhuurde woning toch maar te verkopen. De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opkoper van verhuurde huizen. Wij bieden direct marktconform op elk soort verhuurde huis. U bent in één keer af van de problemen en u voorkomt dat u uw huurder eruit hoeft te zetten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de huurder er zelf uit te zetten. Dit is uiteraard uw keuze. Het voordeel van een verkoop is echter ook dat u uw geld direct uitgekeerd krijgt en geen omkijken meer heeft naar het beheer van de verhuur.

Bezichtiging geen vereiste

Voor het ontvangen van een goed bod zonder voorbehoud van financiering, is geen bezichtiging vereist. Onze vastgoedadviseurs zijn erg bekwaam in het inschatten van de waarde en op basis van een kort telefoongesprek brengen zij de belangrijkste factoren in kaart om die waarde te bevestigen of verder te bepalen. Mocht het uiteindelijk tot een verkoop resulteren, dan kan er altijd nog een korte bezichtiging plaatsvinden. In de praktijk kan dit al binnen een dag plaatsvinden, afhankelijk van de snelheid waarmee u wenst te verkopen. Voor elke verhuurde woning kan een andere plan van aanpak worden aangehouden. Meldt u verhuurde woning aan of bel ons op voor vragen over onze werkwijze.

Waarom uw verhuurde huis aanmelden bij De Nationale Vastgoedportefeuille?

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4
Utrecht

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.