Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De makelaar die woningen opkoopt. Alle soorten huizen!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

De makelaar die woningen opkoopt!

Zoekt u een makelaar die woningen opkoopt? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke opkopende makelaar van alle soorten woningen. Als opkooporganisatie van vastgoed kopen wij huizen in alle soorten en staten door heel Nederland. Zoekt u dus een mogelijkheid om direct aan de makelaar te verkopen, zonder makelaarskosten en langdurig verkooptraject? Meldt uw woning dan direct aan en ontvang binnen 24 uur een goed bod op uw huis, zonder hiervoor een NVM of VBO makelaar te hoeven in te schakelen.

Direct zekerheid

Onze biedingen zijn doorgaans zonder financieringsvoorbehoud, dus u heeft direct volledige zekerheid! Dit houdt in dat u 100% zekerheid heeft dat de passeerdatum zal worden behaald en u pakweg een dag erna over het vrijgekomen geldbedrag kunt beschikken. De Nationale Vastgoedportefeuille begeleidt u hierbij en draagt zorg voor een zorgeloze overdracht. Zo heeft u geen verkoopstress en bent u verzekerd van een soepele verkoop van uw woning.

Alle soorten woningen, in alle staten

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten huizen op. Onze organisatie bestaat uit verschillende disciplines en is landelijk georganiseerd. Of u een klushuis heeft of een pand wat renoveert dient te worden maakt niet uit. En ook als u een nieuwbouwwoning heeft of een studio. Voor aanmelding van uw huis zijn verder geen kosten aan verbonden. Na een korte screening, zal direct worden bepaald of ook uw woning in aanmerking komt voor een overname.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

De opkoper van alle soorten vastgoed

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.