Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw woning raakt niet verkocht? Vraag direct een bod aan!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Mijn huis raakt niet verkocht

Mijn huis raakt niet verkocht

Verloopt de verkoop van uw woning niet zoals u dat wenst? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijk opkoper voor alle soorten huizen. Meldt uw huis direct aan voor een vrijblijvend bod, hetgeen u nergens toe verplicht. U ontvangt binnen een dag een bod zonder voorbehoud van financiering.

 

Als u uw woning niet verkocht krijgt, kan dit meerdere redenen hebben. Het kan zijn dat er andere woningen in de buurt tegen gunstiger voorwaarden worden verkocht. Ook de staat van onderhoud kan het verschil maken. Staat er een woning in de buurt voor dezelfde prijs maar met een betere staat van onderhoud? Uiteindelijk wilt u uw huis goed en snel verkopen. Aangezien ons bod vrijblijvend is en uiteraard kosteloos, kunt u te alle tijde een bod bij ons aanvragen. Ongeacht de uitkomst, biedt dit u een betere uitgangspositie. Want als uw woning niet verkocht raakt, zult uw huis langer op de woningmarkt blijven staan. Dit komt uw positie niet ten goede, omdat een huis wat lang op de woningmarkt staat, overbieden niet zal stimuleren.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille koopt alle soorten woningen op van eengezinswoning, studio tot complete penthouse. Het maakt voor De Nationale Vastgoedportefeuille eigenlijk niet uit. Ook huizen met een slechte staat van onderhoud en zelfs verhuurde woningen kunt u bij ons kosteloos aanmelden.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft als doelstelling om effectief om te gaan met woningen. Dit is in elke situatie anders te zien. Zo zal de renovatie van een slecht onderhouden woning, gunstig uitpakken voor de kopersmarkt. Daarnaast kan niet iedereen een woning kopen en is huren de enige optie, dit in het scenario dat De Nationale Vastgoedportefeuille uw woning zou gaan verhuren.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.