Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Uw huis online verkopen? Ontvang direct een vrijblijvend bod!

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Home / Huis verkopen / Uw huis online verkopen?

Uw huis online verkopen?

U kunt uw woning op verschillende manieren online verkopen. Zo zijn er online makelaars, maar die doen in principe hetzelfde als een traditionele makelaar. Het verschil is dat het gehele proces via een online portaal verloopt en vaak persoonlijk contact en advies tekortkomt. U kunt ook zelf uw huis verkopen door potentiële kopers te vinden via bijvoorbeeld Sociale Media. In dit geval heeft u wellicht geen idee wat u aan het doen bent.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille is een redelijk alternatief op een online verkoop. U biedt uw woning kosteloos aan voor een vrijblijvend bod. Het is in zijn geheel aan u wat u ermee doet. Mocht u ingaan op ons voorstel, dan geniet u veel vrijheden en veel flexibiliteit. Zo bepaalt u zelf wanneer u het huis verlaat. En ook over rommel of overbodige inboedel doet De Nationale Vastgoedportefeuille niet moeilijk. U onderhandelt 1 op 1 met een van onze vastgoedspecialisten en er is altijd ruimte voor flexibele voorwaarden omtrent de verkoop van uw huis.


Ons bod is altijd zonder voorbehoud van financiering. Dit betekent dat u directe zekerheid geniet en geen onzekerheden heeft omtrent de opbrengsten van de verkoop van uw huis. En De Nationale Vastgoedportefeuille biedt op elk soort woning. Dus ook als er sprake is van een slechte afwerking of onderhoudsstaat, zelfs als er sprake is van verhuur. Tot slot ontvangt u het bod al voordat er een bezichtiging plaatsvindt. Wel zo handig als u het druk heeft en een bezichtiging wilt laten plaatsvinden als u er echt wat aan heeft.

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

Beoordeeld met 9.4

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Onze werkwijze

1. Woning aanmelden

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef deze aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

We bespreken uw wensen en voorkeur, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of een bezichtiging inplannen voor een exacte waardebepaling.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze bevindingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord wenst te gaan met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct de netto koopsom op uw rekening.

Alle typen woningen

Voor de verkoop van ieder woningtype kunt u bij ons terecht of het nu een: eengezinswoning, appartement, vrijstaand huis of woonark betreft wij brengen op ieder huis een bod uit. Kan de woning aan de buitenzijde wel wat aandacht gebruiken of is de badkamer gedateerd dat is voor ons geen probleem. Wij brengen een bod uit op de woning in de huidige staat. Wij bieden u direct zekerheid en een gegarandeerde verkoop. Als na het onderteken van de koopakte blijkt dat de woning in mindere staat is dan in eerste instantie gedacht. Of blijkt er na de verkoop sprake te zijn van verborgen gebreken dan nemen wij deze voor onze rekening. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.