Landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Onroerend goed verkopen?

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke inkooporganisatie van alle soorten vastgoed

Onroerend goed verkopen

Het verkopen van onroerend goed kan aan De Nationale Vastgoedportefeuille. De opkoper van alle soorten vastgoed en waar u direct zekerheid kunt krijgen doordat wij bieden zonder financieringsvoorbehoud. En u kunt alle soorten onroerend goed bij ons aanmelden voor een vrijblijvend bod. Alle soorten vastgoed en ook inboedel of vaste delen in vastgoed of op de grond van het vastgoed nemen wij mee in de waardebepaling. Deze vormt de basis voor het bod wat wij uitbrengen. En na aanmelding van uw onroerend goed, trachten wij binnen een dag of enkele uren een bod uit te brengen. U kunt altijd rekenen op een transparant verkoopproces zonder haken en ogen.

Alle soorten onroerend goed

Van complete industrieterreinen tot losse kamerflat. U kunt werkelijk alle soorten onroerend goed aanmelden. Heeft u een monumentaal pand? U kunt het altijd aanmelden. Uiteraard begrijpen wij dat niet alles mogelijk is, er zijn nu eenmaal uitzonderingen. Maar in vrijwel alle gevallen kunnen wij het onroerend goed direct van u overnemen.

Meldt het onroerend goed vandaag nog aan en specificeer wel wat exact onderdeel is van het onroerend goed. Hiermee kunnen onze vastgoedadviseurs rekenen met de juiste input van u, de verkoper!

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen?

Vrijblijvend bod ontvangen

Gratis pand aanmelden zonder verplichtingen

Gratis en geen makelaarskosten

Geen makelaarskosten bij overname door De Nationale Vastgoedportefeuille

Snelle, makkelijke verkoop

Geen langdurig verkooptraject of organiseren van bezichtigingen

Voor het beste bod

Altijd voorzien van een marktconform bod

4.6/5

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Via ons geen makelaarskosten op de verkoop van uw woning

Ook voor verkoop vastgoed in verhuurde staat met huurders

Meer informatie

De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke in- of opkooporganisatie die bestaat uit samenwerkingsverbanden tussen verschillende vastgoedbedrijven, beleggingsmaatschappijen, verhuurbedrijven, makelaars en vastgoed investeerders.

 

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via info@denationalevastgoedportefeuille.nl. U kunt ook een terugbelverzoek bij ons indienen. Vul hiervoor ons contactformulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug.